2821
2789
عنوان

نظر بدید

153 بازدید | 20 پست

بچه ها یکی فامیلامون شوهرش قهره کرده بدونه هیچ دعوایی رفته خونه جدا گرفته بعده 6ماه مرده رفته پیشه مشاور میگه پشیمونه میخواد درست بشه درحالی که مرده گفته که با چندین نفر بوده رابطه داشته بعد اینا اوکی شدن باهم این زنه میخواسته بره ببینه این مردهه ببینه خونشو به مردهه گفته مرده گفته نه بذار درست شم جلسه های روانشناسیم‌تموم شه بعد 😐  نظرهه شما چیه

من جای زنه بودم میگفتم توأم صبرکن دوست پسرامو از نظر روحیه آماده کنم واسه جدایی مرتیکه دیوس خل

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب از تعجب شاخ و دم درآوردم با این تاپیکا حس میکنم اومدم محله فقیر نشین هند بازنای شوهر پرست دارم تبادل اطلاعات میکنم👀

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من جای زنه بودم میگفتم توأم صبرکن دوست پسرامو از نظر روحیه آماده کنم واسه جدایی مرتیکه دیوس خل

خیلی خره بخدا دوست دارم بزنمش ولی زنه هی میگه برگرد با منم باش با اونام باش

بخدا ولی دختره هیشکیو نداره البته پولداره خیلی

حالا مثلا شوهره خیلی همدمه براش...

بچه نداره اینو خیلی دوست داره مادر و پدرم نداره 

بجهنم آدم سگ نگه داره وفاش خیلی بهتره تا این ادم

عزیزم اینا فقیر نیستن پولشون از پارو بالا میره 

بحث فقر نیس....هندوستانی ها شوهرو درحدود خدا میپرستن.تو فقیراشون رایج تره متاسفانه....درضمن امشب سومین تاپیک عجیبه که میخونم دوستاش تو پر بازدیداس..خرید خونه و خیانت شوهره.اونارومیگم

اصلا حالا كه فهميده و ميخاد اونو ببخشه چرا داره ميگه هم با اونا باش هم با من . خب اگر اون مرد قبول كنه كه اون زندگي ميشه جهنم . مرد از فردا هر چي فاحشه و دختر فراريه مياره تو خونه جلوي چشم اين زن جنايت ميكنه  .اين زن بايد حقيقتو قبول كنه . حقيقت تلخه . اگر ميخاد ببخشه به خودش مربوطه ولي بايد عزت نفس خودشو نشكونه . بايد جوري برخورد كنه كه اون مرد ديگه نره دنبال روابط نامشروع . در كل ايشالا خدا مشكل همه رو درست كنه . مخصوصا اون خانوم و شوهرشو