2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 114 پست
خب پرسیدی مشکلش چیه ک نمیخوادبیاد؟اینو بدون مردا نیازبه یاداوری دارن اونا مث ما نکته سنج نیستن ک همه ...

ن گلم من کنایه نزدم بحث سر رسم و رسوم بود گفت شما عیدی ندادین ب من 

من توضیح دادم ک رسم ما عیدی بعد عید تو عید دیدنیه

و فکر میکردم مسئله حل شده منتها بعد چند ماه دوباره یاداوری کرد ک خانوادم ناراحت شدن ک عیدی ندادین و من جبران میکنم ایت کم لطفی خانوادتو منم یاداوری کردم ۵ نورد شما طبق رسم و رسومات عمل نکردین ۱ بارم ما

اما ایشون برای ۵ بار هر کدوم ی بهونه اوردن

بحث سر انتظار داشتن از خانواده منه درحالیکه خودشون رعایت نمیکردن

این ی نمونه از درگیری های ما بود اما عامل بهم خوردن نامزدی دخالت مادرش بو  بعد قهر من و علی ز زدن ک مارو اشتی بده اما مدتم منو مقصر میدونستن و اخرش گفتن زن باااااید سنگ زیر باشه تو زندگیش و من گفتم ن من بی دلیل سنگ زیر نمیشم این حرف باعث شد عصبانی بشه و توهین بکنه ک این توهین باعث شد بیشتر درباره نامزدی فکر کنم و تصمیم بگیرم تموم کنم

چون خودش و خانوادش زبون نرمی دارن اما پر از تیکه و نیش و کنلیه و ... ک من نمیتونستم جواب تیکه هایی ک با فدات شم گلمو بارم میکردنو بدن و این باعث میشد افسرده بشم حالم بد بشه تو رابطه

دلیلش برا نیومدن ب تولدمم گفت دستم خالیه نمیتونم بیام

ما ۶۰۰ کیلومتر از هم دور بودیم

ن گلم من کنایه نزدم بحث سر رسم و رسوم بود گفت شما عیدی ندادین ب من  من توضیح دادم ک رسم ما عید ...

شما بهتره این نامزدیو فراموش کنی و تاحدی ک مشخصه حرمتاتونم ازبین رفته و اینم تفکرات اوناهم قدیمیه و اینطور ک مشخصه فرهنگاتونم باهم متفاوت و کناراومدن خیلی سخته و زیریه سقف برید ممکنه خیلی مشکل سازبشه.به خودت فرصت بده موردهای بهتربرات پیش میاد اما این سری دیگ چشمو گوشتو بازکن قشنگ بشین درمورد همه چ رسمو رسومات و علایق هم صحبت کنید بعدیه رابطه روشروع کنید.

نامزدتم فراموش کن اصلا اون مدت رو ازذهنت حذف کن ک کمتراذیت شی

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هنوز قهريم ،خستم كرده ،بگم دكترم گفته استراحت مطلق ميخوام برم خونه بابام ،ولي اينحوري برم خوب فك ...

اره اونم احتمالا ازاونور پامیشه میره خونه به بحث وقهرنکشون یه جوری بگوکه تلنگربخوره مثلا توکه حواست بمن نیست و نگران مادرت اینایی من چندمدت میرم خونه بابام اینا اونابمن برسن

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

قشنگ رک بگو هرچیزی سرجای خودش توکه زن گرفتی خونه زندگی خودتوداری من نمیگم رابطه توقطع کن امابه همون اندازه به منم که همسرتم فکرکن خودتم کاری به عذاب وجدانش نداشته باش بزار براش عادی بشه

اره اونم احتمالا ازاونور پامیشه میره خونه به بحث وقهرنکشون یه جوری بگوکه تلنگربخوره مثلا توکه حواست ...

اهان ،بعد اينحوري بهش تلنگر ميخوره ؟؟؟بهش خوش نگذره بدتر ،مثل اون سري اينجارو ميكنه مكان كل دوستاشو دعوت ميكنه ،ميخوام به مادر شوهرمم بگم ،بزار اونا هم جمع كنن خودشونو

قشنگ رک بگو هرچیزی سرجای خودش توکه زن گرفتی خونه زندگی خودتوداری من نمیگم رابطه توقطع کن امابه همون ...

الان قهريم امشب ساعت دوازده شب اومده خونه انقدر بيشوره ،يواشكي گوشيشو نگاه كردم ديدم خونه مامانش بوده ،اومده خونه تازه پررو شامم نخورده گرم كرد خورد ،ميخوام صبح بهش تكس بدم بگم تا ساعت دوازده هرجا هستي بگو شامتم بدن

الان قهريم امشب ساعت دوازده شب اومده خونه انقدر بيشوره ،يواشكي گوشيشو نگاه كردم ديدم خونه مامانش بود ...

اونجوری شوهرت حساس ترمیشه واگرم نخوادبمونه به خاطرپیامت حتماموندگارمیشه.اگربتونی مشاوره ببریش خیلی خوبه چون الان یکی بایدباشه ک باهمسرتون حرف بزنه

اونجوری شوهرت حساس ترمیشه واگرم نخوادبمونه به خاطرپیامت حتماموندگارمیشه.اگربتونی مشاوره ببریش ...

نمياد ،چيكار كنم ،هزار بار بهش گفتم ،ميگه ما وقتي نميتونيم حل كنيم يه مشاور چه جوري حل كنه

نمياد ،چيكار كنم ،هزار بار بهش گفتم ،ميگه ما وقتي نميتونيم حل كنيم يه مشاور چه جوري حل كنه

بگو یه بارش ک ضررنداره توبیابریم جلسه اول رو اگ به نتیجه نرسیدی نمیریم دیگ.هرطورشده مجابش کن ببرش .