2777
2789
پس یکمشم فیزیک بدنیته

نه فامیلامون پاهاشون پره من پاهام لاغره

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرج

من قزوینم😔

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
بستگی داره روزی دوعده نیم ساعت قبل شام ونهار بزن فک کنم دو بست کافی باشه

ینی کلا دوبسته استفاده کنم بیست کیلو زیاد میکنم؟شما استفاده کردی خودت؟

گیاهشو خوردی یا قرصش الان ی سرچ زدم‌۷۵ بود 

گیاهش کیلوی ی تومنه اونم اصلش نه من پودرشو خوردم میگم الان قیمتشو ندارم

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
من قزوینم😔

برات پست میکنه

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
متاهلی؟ امضات درباره کیه؟

اره متاهلم...یه عشق قدیمی

همینه هر کی بهم میرسه میگه بزار ازدواج کنی چاق میشی😂

والا برا من که اینطور نبود

۸ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲ساله دارم

فقط تو بارداری ده کیلو اضافه کردم که همون اوایل شیردهی برگشت سرجاش که هیچ چندکیلو هم کمتر از قبل

منم خیلی دلم میخواد چند کیلویی اضافه کنم اما هرچی میخورم نمیشه

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو
ینی کلا دوبسته استفاده کنم بیست کیلو زیاد میکنم؟شما استفاده کردی خودت؟

اره گلم البته من دو ماه خوردم بعد ی چن ماهی قطع کردم دوبااره شروع کردم خودمم سه بسته استفاده کردم جوری شده بودم داشتم میترکیدم

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
من قزوینم😔

من عارضه ندیدم فقط معدم اذیت میشد نفخ میکرد

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
اره گلم البته من دو ماه خوردم بعد ی چن ماهی قطع کردم دوبااره شروع کردم خودمم سه بسته استفاده کردم جو ...

چاقیت موند؟