2777
2789
ازاین پودرایی ک تو عطاریا هست میخام بگیرم خداکنه جواب بده.اصلنم ب فکرعوارضش نیستم بخدا فقط میخام پاه ...

من ی نفرو میشناسم ک میگه قرص چاقی گیاهی داره. خودم خوردم. اما اگ عارضه داشت بمن ربطی نداره. 😃خواستی شمازشو زودبدم بهت

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

یه سینی بردار 

هررچی تو یخچاله بذار توش

بزارش کنار دستت هی بخور بخور هر یک ساعت دهنت بجنبه😄 واقعا میگمااا

هر روز وعده هاتو زیاد تر کن کلا کالریتو سعی کن هر روز ثابت بمونی یا زیادترش کنی

مثلا امروز ۱۹ قاشق برنج میخوری ، فردا دو قاشق زیاد ترش کن

شبا قبل خواب حتما شیر خرما بخور یا ماست بخور

اگه همینجوری ادامه بدی بستگی به بدنت و ایناهم داره بین ۳ تا ۶ کیلو وزنت زیاد میشه

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط جنسینگ تو 4 ماه 20 کیلوو

نمیدونی قیمت هر بستش چنده؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
زیاد هم لاغر نیستی، لاغری ولی نه اونجور که گفتی

بالاتنم خوبه

پایین تنم لاغره.دوس دارم رونام پرباشه

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
به هرحال یک حقیقته  بدن نیاز داره و اگر نباشه خیلی از استرس ها به آرامش نمیرسن

ما ک اصن نداریم😃 دوریم ازهم. همسر ماموریه. دیگ اصن حسی نمونده

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
من ی نفرو میشناسم ک میگه قرص چاقی گیاهی داره. خودم خوردم. اما اگ عارضه داشت بمن ربطی نداره. 😃خواستی ...

کدوم شهری.

کدوم شهری.

کرج

دوستان اینا جوانه گندمه؟؟؟

آره

پارسال 35 بود الان خیلی گرون شده باشه 50 اینا فقط اورجینالشو بگیر

چندتا بسته بایداستفاده کنم؟