2777
2789
دردسررر داره باید پول خرج کنی یکی باشه هی دنبال کارام باشه این ور اون ور بره اخه من کیووو دارم  ...

خیلی گناه داری بایات چطور دلش میاد

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
مخ شوعرتو بزن. بگو حق طلاق بده مطمعن شم خیانت نمیکنی دیگ  تا زندگی کنم. بعد تا خطا کرد برو جداش ...

خخخ دو ماه بهش میگم هی امروز فردا میکنه حتی حاضر نیس تعهد بده وکالت چیــــ

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخ دو ماه بهش میگم هی امروز فردا میکنه حتی حاضر نیس تعهد بده وکالت چیــــ

خرش کن باش خوبشو

چندبار خیانت کرده

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
خرش کن باش خوبشو چندبار خیانت کرده

اولین بارشه ولی بد خیانت کرده در حد مهمونیووو ومسافرت شایدم رابطه جنسی البته من اولین باره فهمیدم شاید بیشتر

اولین بارشه ولی بد خیانت کرده در حد مهمونیووو ومسافرت شایدم رابطه جنسی البته من اولین باره فهمیدم شا ...

ای بابا. چندسالشه؟نمیدونم گلم ب حرفام فکر کن یا کلا ببخشش یا کلا حذفش کن. خدا کمکت کنه

ای بابا. چندسالشه؟نمیدونم گلم ب حرفام فکر کن یا کلا ببخشش یا کلا حذفش کن. خدا کمکت کنه

25 

من قدرت بخشیدنشووو ندارم پس ترکش میکنــم 

ممنونــــم خانمـــی

25  من قدرت بخشیدنشووو ندارم پس ترکش میکنــم  ممنونــــم خانمـــی

انشالله هرچی خیره

شبت اروووم

سلام❤❤❤ با این روش که میگم هزار درصد نتیجه بگیرین وچاق بشین وچاق بمونین اصلا بازگشت نداره❤❤

دوستانی که هیچ جوره چاق نمیشید و از هیچی نتیجه نگرفتین من پیام و تجربه خودمو برای دوستان عزیز گذاشتم و فوق العاده استقبال و رضایت زیاد بود لطفا مطلب روبخونین شاید به شما هم کمکی شد

این قرصایی که من خودمم استفاده کردم و از ترکیه تهیه کردم دست ساز دکتر طب سنتی هستش

کاملا گیاهی

با تمام قرصا و داروهای چاقی و شیمیایی فرق میکنه یه حالت درمانی داره واسه بدن

اول بدن رو کاملا پاکسازی میکنه اگر عفونتی یا کرم روده ای چیزی باشه که مانع چاق شدن بشه رو رفع میکنه 

اشتهارو زیاد میکنه و جذب مواد رو توی بدن خیلی میبره بالا 

خیلیا اشتهاشونم خوبه ولی هرچی میخورن و هرکاری میکنن چیزی جذب بدنشون نمیشه و این قرصا اینو حل میکنن...از همه چی مهمتر چون شیمیایی نیست تا هروقت که بخوایین میتونن بخورین و وزن اضافه کنین

اونقد بی ضرره کسایی که زخم معده دارن یا شیرده هستن هم میتونن استفاده کنن وسریع تپلی بشن...طرز مصرف خاصی هم داره

من خودم از ۴۸ کیلو شدم ۶۵ کیلو و این معجزه زندگی من بود 

این شماره تماسمه توضیحی خواستین درخدمتم 09035321077