2777
2789
اره گلم البته من دو ماه خوردم بعد ی چن ماهی قطع کردم دوبااره شروع کردم خودمم سه بسته استفاده کردم جو ...

خدا ازدهنت بشنوه

برم عطاری بگم پودرجنسینگ میخام؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا برا من که اینطور نبود ۸ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲ساله دارم فقط تو بارداری ده کیلو اضافه کردم ...

وزن دخترت چطوره نسبت به هم سناش ؟

چون من بچه هم بودم نسبت به بقیه باز ضعیف تر بودم از نظر چثه

اره متاهلم...یه عشق قدیمی

قلبم درد گرفت بخاطر امضات😖

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
خدا ازدهنت بشنوه برم عطاری بگم پودرجنسینگ میخام؟

اوهوم فقط باید خط روش زرد باشه اگ ققرمز بود فیکه روی بستشم باید نوشته هاش بررجسته باشه فقط تا میتونی بخووور فقط بخورر

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
آخی، شوهرتو دوست نداری الان؟ نمیخوای سعی کنی فراموشش کنی؟ 

چراخیلی دوسش دارم فراموشم کردم ..این آهنگو ک شنیدم یادش افتادم

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
البته تقویت جنسیشم فوق العادس خواصای دیگیم داره  شما اونو میگی؟😂😂

قطع کردی برنگشت؟؟؟

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
خب اگه حسی نیس ینی نیاز ندارید و همون قبلیا کافی بوده 

نکنه سردبشیم.😔

قلبم درد گرفت بخاطر امضات😖

فدای تو عزیزم