2777
2789
عنوان

۲۵ کیلو کم کردم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4384 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان بعد یه بشقاب پر ماکارونی ۳ تا نون خامه ای خوردم عذاب وجدان دارم ☹

منم خیلی از این کارا کردم ولی با ورزش جبران کردم و نذاشتم یه بار از دور خارج شدن باعث بشه که کلا از دور خارج بشم، نوش جونت هر چی خوردی

افررررررررین به این انگیزه  25 کیلو توی چند ماه ؟ با ورزش یا رژیم ؟ صورتت زیادی لاغر نشد ...

تو یک سال، صورتم خیییلیییی گرد شده بود، الان نرمال شده، ورزش ایروبیک کنار کم خوری و سالم خوری

دست راستت رو سر من خواهر😐

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
منم خیلی از این کارا کردم ولی با ورزش جبران کردم و نذاشتم یه بار از دور خارج شدن باعث بشه که کلا از ...

وااای مرسی عزیزم اضافه وزن دارم اما چاق نیستم متاسفانه ورزش نمیکنم حسش نیست 

اونايي كه ميگين وزن كم كردين اگر راهش اسونه به ما چاقالوها ياد بديد خب

اسون نیس گلم، سخته و انگیزه زیادی میخواد،۶ ماه  بعد دنیا اومدن دخترم به خودم گفتم این بچه یه مادر شاد و پر انرژی میخواد، شروع کردم به ورزش و خدایی خیلی تاثیر گذاشته تو زندگیم

حتما حتما کم میکنی گلم

ان شاء الله به وزن و اندام دلخواهمون میرسیم💪💪💪

دیگه دلم نمیخواد وقتی میرم خرید تو پرو بگم این تنگه یکم بزرگترشو بدین😕 میخوام هر چی میپوشم زود به تنم بشینه😁✌️

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
تو یک سال، صورتم خیییلیییی گرد شده بود، الان نرمال شده، ورزش ایروبیک کنار کم خوری و سالم خوری

من نمیخوام صورتم اصلا لاغر شه نمیدونی باید چیکار کنم؟ 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن