2777
2789
عنوان

۲۵ کیلو کم کردم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4384 بازدید | 104 پست
قربون تو، نگو اینجوری، خجالت میکشم عزیز دلم

والا شق‌القمر کردی 😁 خدا بهت سلامتی بده انشاءالله ❤

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشگاه رفتی یا پیاده روی میکردی؟ از رزیمت بیشتر بگو؟

ایروبیک میرم.

رژیم خاصی ندارم، کم میخورم و سالم.

یه سری چیزها رو کلا حذف کردم مثل و نوشابه و دلستر و چیپس و پفک و سرخ کردنی و شیرینی جات

من نمیخوام صورتم اصلا لاغر شه نمیدونی باید چیکار کنم؟ 

ادم ها با هم فرق میکنن، یکی از دوستام چاق که بود صورتش خیییلیییی گرد شده بود، ۱۵ کیلو کم کرد ولی هییییچیییی از صورتش کم نشد

شرمندم نکن خواهر، اراده کن، حتما میتونی

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه

به عبارتی از بی ارادگیم خسته شدم یه مدت رژیم بعد ول میکنم بعد باز شروع میکنم اخرشم ب نتیجه نمیرسم

رمز موفقیتتون چیه واقعا

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
مثلا قهوه سبز و چای سبز و اینا؟

چای سبز یه مدت اوایل میخوردم احساس میکردم فشارم میافته یا اذیت میشم بیشتر زیره و زنجبیل مصرف میکردم(صبحا ناشتا دو سه لیوان آب گرم و زنجبیل و آبلیمو و زیره میخوردم) الان چند هفته ست دتاکس درست میکنم(خیار و نعناع و زنجبیل و آبلیمو و دو لیتر آب) روزی یه لیترشو حتما میخورم یا بیشتر، زمان حلقه زدن

یه هفته ست هم قرص خونگی درست کردم (زیره و زنجبیل و دارچین و زردچوبه و عسل) روزی دوتا شو میخورم صبح و شب احساس میکنم تاثیر داره

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
باورت میشه مدتها بود خرید نرفته بودم سر همین موضوع

منم همینطور خجالت میکشیدم میرفتم خرید هی میگفتم بزرگترشو بدین😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶