2777
2789
عنوان

۲۵ کیلو کم کردم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4384 بازدید | 104 پست
چای سبز یه مدت اوایل میخوردم احساس میکردم فشارم میافته یا اذیت میشم بیشتر زیره و زنجبیل مصرف میکردم( ...

ممنون که گفتی.

تازگی چای ماسالا هم میخورم، به نظرم اشتها رو کم میکنه، تجربه ای داری؟

ورزش اونم فقط گروهی، حتی اگه غذاتو رعایت نمیکنی ورزش رو ول نکن

اتفاقا فقط کلاس ورزش نمیرم

شما الان فرم بدنتونم خوب شده با ورزش؟

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که گفتی. تازگی چای ماسالا هم میخورم، به نظرم اشتها رو کم میکنه، تجربه ای داری؟

نه نشنیدم اصلا😕

من کلا زیره و زنجبیل بیشتر مصرف میکنم رو اکثر غذاهام یا ماست و دوغم زیره میپاشم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ایروبیک میرم. رژیم خاصی ندارم، کم میخورم و سالم. یه سری چیزها رو کلا حذف کردم مثل و نوشابه و دلستر ...

منم قند مصنوعی رو حذف کردم ولی با خرما با ساقه طلایی رو با چای میخورم

سرخ کردنی که نمیشه!!تمام غذاهات آبپزه؟؟

منم دارم لاغر میکنم کم خوری..حلقه میزنم با دمبل ۶ کیلویی هم سه تا ست اسکوات میرم برا روان و با..س..ن 

اون قرصم درست کردم روزی دوتا میخوردم حس کردم خارش گرفتم دیگه نخوردم ..شیرده هم هستم

این قرص خونگی تو شیردهی ضرر داره بنظرت?

زیره تنهایی میگن شیر رو زیاد میکنه ولی چون این قرص دارچین و زردچوبه و زنجبیل هم داره واسه دوران شیردهی خوب نیست رو شیر بچه ممکنه اثر بذاره ممکنه بچه حساسیت کنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶