2789
عنوان

شوهر تنبل

575 بازدید | 60 پست

نزدیک به یه ماهه نردبون همسایه بالایی خونه ما بود همش به شوهرم گفتم ببر بده تا نیومدن زشته بنده خداها لازمشون میشه همش هی گفت امروز فردا سنگینم بود خودم نمیتونستم ببرم 

خلاصه حتی سرش دعوا هم کردم باهاش

امروز صبح همسایه ساعت۸ اومده هی ایفون میزنه ایفونمون صداش نمیاذ خرابه منم هی درو باز میکردم که بفهمه صدا نمیاد اونم طفلی حزف میزذ اقاعه

خلاصه زنگ زدم شوهرم گفتم زشته زنگ بزن به شوهر همسابه بگو فلانی ایفون خرابه خانومم متوجه نشده چی میگی اگه گفت نردبون بگو از سرکار میام ظهر میارم بالا واستون 

گفت نه نمیتونم زنگ بزنم بذار بگم خودش بیاد ببره گفتم خجالت نمیکشی تووو؟؟ انقد معطلشون کردی بیجاره خودش بیاد بیره تازه یه مرد غریبه بیاد داخل خونم بره بالکن نردبونو برداره ببره

گفتم خیلی تنبلی گوشیو قطع کرد

حالا حق با کیه 

من چیکار کنم با این شوهز تنبل

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردا بیشتر همینطورین 

برو خداروشکر کن تنبلیش رو سر کار رفتنش تاثیر نمیذاره

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

اره راست میگی من باشم لجم میگیره یه چیزی به کسی بدم بعد بیفتم دنبالش تا بتونم پس بگیرم ولی من شنیدم نباید با اون صفت شوهرو خطاب کرد مثلا به جای اینکه بگی تو تنبلی باید بگی چرا تنبلی میکنی

مردا بیشتر همینطورین  برو خداروشکر کن تنبلیش رو سر کار رفتنش تاثیر نمیذاره

اخه جالبش اینجاس میگف خودت. الان ببز دیگه یه لحظه مگه زحمتی داره 

گفتم یه ماهه میگم ببر حالا مردی زور بازو داری 

خدایاشکرت

به جای این که به شوهرت مدام بگی  به همسایتون میگفتی  ببخشید من میخوام بیارمش  ولی شوهرم کنرش درد گرفته  بیاین کمکم با هم بیاریم نردبونو 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
حالا بیا بیین الان از سرکار بیاد چه اخمی میکنه تو بهم کفتی تنبل و فلان حزف بابامو تکرار کردی. 

خب بگو راستشو گفتم

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

مال منم تنبله

حاضر شد دو تا کارگر بیان خونمون فرشو ببرن اما یه ساعت صبر نکرد اونا بیان و برن 

تنبل و. بی غیرته

جالبه تمام مدت پیش کارگرا وانمود میکردم شوهرم دم دره. مثلا میگفتم شوهرم دم در بود مگه ندیدید؟ همش فک میکردم این دو تا کارگر غریبه عوضی نباشن اما شوهر خودم بیخیال

زندگی پر از درده