سلام به همه دوستان....این روزها خیلی ها برای مسافرت کشور ترکیه رو انتخاب میکنند....خیلی خوبه که تجربیاتمونو از سفرمون--از قبیل شهرهای مختلف . جاهای دیدنی .هتلها.مراکز خرید و....---رو در اختیار دوستانمون بگذاریم تا همه با کمک هم مسافرتی خوب و شاد .بیادماندنی داشته باشیم.من توی این ماه میخوام برم استانبول...لطفا تجربیاتتونو در اختیارم بذارید....همتونو میبوسم
سلام من هم می خوام برم ولی به خاطر کنسرتهای گوگوش و شهرام قیمت تورها شده چند برابر شده 900 هزارتومان. خیلی دوس دارم بدون تور بیام ولی می ترسم سخت شه. من تا حالا نرفتم اونجا . به نظرت چطوره؟
سلام منم می خواستم بدونم آنتالیا در ماه رمضان چه فرقی می کنه و چه محدودیتهایی داره؟ من قبلا" آنتالیا رفتم ولی تا حالا ماه رمضان نرفتم و اطلاعات می خوام لطفا"
من پارسال رفتم آنتالیا بدون تور رفتن به صرفه نیست چون فقط هتل = هزینه تور وهواپیما هم جدا می شه ولی اونجا همه جا می تونی بدون تور بری چون به صرفه تر است
بدروم مراکز خرید نداره یه مال داره به اسم oasis من پارسال این موقع اون جا بودم حراج خوب بود چون همش مارکه... نزدیکش یه جایی به اسم " سوکه" هست تورها میبرن خرید ... خرید از کارخونه است و قیمتاش خوب... ازمیر هم واسه خرید خوبه
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه
سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....