2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد سفر به ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 164740 بازدید | 233 پست
الهام جون ترکها زبان انگلیسیشون خیلی ضعیفه..مثل دبی نیست که اکثرا انگلیسی بلد باشند...ولی خیلی راحت میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد...یکمی فارسی...یکمی ترکی ...یکمی انگلیسی...یکمی بقول الهام جون پانتومیم...خلاصه نگران نباش.من قبل از اینکه دفعه قبل برم چندتا کلمه رو یاد گرفتم...مثلا هرجا روی شیشه مغازه ها دیدی "INDIRIM" یعنی اون مغازه حراجه... این کاربردی ترین کلمه ای بود که یاد گرفتم ; )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه برگشتم نی نیم 3 ماهشو و اصلا اذیتم نکرد. حتما حتما کالسکشو ببر.

هوا هم خیلی خیلی گرم بود من که مریض شدم

تور جزیره رو اگه گرما واست مهم نیست برو.

تور کشتی هم عالیه البته نه با تور ایرانیها چون بلا نسبت شماها بعضی از مرد های ایرانی بی جنبه بازی در میارند

خودتون جدا بگیرید البته به رزوشن هتا بگین واستون هماهنگ می کنه

واسه خرید سنتر جواهیر خوبه خیابان استقلال خوبه

سنتر جدیدی هم باز شده که از لیدرتون ادرسشو بگیرین
منیرا جون حراجش از ماه خرداد تا پایان شهریور شروع میشه در واقع درصد حراجشون از کم به زیاده یعنی اگه تو حراج خرداد یه لباسی و 100 لیر بخری ممکنه اون لباس و اگه تو شهریور پیدا کنی 20 لیر باشه (البته اگه پیداش کنی چون جنسای خوبش و زود می برن
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام دوستان
میدونید من چقدر دنبال این اطلاعات بودم ایول!!!!!!!!!!!111
من هفته دیگه دارم میرم ترکیه
بچه ها من باید خیلی سوغاتی بیارم جایی رو میشناسید ارزون باشه؟؟؟؟
استانبول هتل هاش فقط صبحانه است کجا باید نهار خورد رستوران خوب میشناسید؟؟؟؟؟؟؟
کوشی اداسی رفتید؟
سلام . بچه ها بهتره که ماه رمضون ترکیه نرید چون خیلی اونا معتقدن و کمی محدود میشید . از لحاظ غذا و رستوران هم نگران نباش فرفر جون . بعدم هم توصیه میکنم خیلی جاها که میشه رو با تور نرید و خودتون با نقشه یا پرس و جو از اهالی فارسی زبون اونجا برید . چون بی نهایت ارزون تر در میاد . مثلا جزیره بیوک آدا با تور 100 دلار بود ولی ما با کشتی و مترو رفتیم و خودمون اونجا ناهار گرفتیم شد نفری 20 دلار .