سلام به همه دوستان....این روزها خیلی ها برای مسافرت کشور ترکیه رو انتخاب میکنند....خیلی خوبه که تجربیاتمونو از سفرمون--از قبیل شهرهای مختلف . جاهای دیدنی .هتلها.مراکز خرید و....---رو در اختیار دوستانمون بگذاریم تا همه با کمک هم مسافرتی خوب و شاد .بیادماندنی داشته باشیم.من توی این ماه میخوام برم استانبول...لطفا تجربیاتتونو در اختیارم بذارید....همتونو میبوسم
الهام جون ترکها زبان انگلیسیشون خیلی ضعیفه..مثل دبی نیست که اکثرا انگلیسی بلد باشند...ولی خیلی راحت میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد...یکمی فارسی...یکمی ترکی ...یکمی انگلیسی...یکمی بقول الهام جون پانتومیم...خلاصه نگران نباش.من قبل از اینکه دفعه قبل برم چندتا کلمه رو یاد گرفتم...مثلا هرجا روی شیشه مغازه ها دیدی "INDIRIM" یعنی اون مغازه حراجه... این کاربردی ترین کلمه ای بود که یاد گرفتم ; )
منیرا جون حراجش از ماه خرداد تا پایان شهریور شروع میشه در واقع درصد حراجشون از کم به زیاده یعنی اگه تو حراج خرداد یه لباسی و 100 لیر بخری ممکنه اون لباس و اگه تو شهریور پیدا کنی 20 لیر باشه (البته اگه پیداش کنی چون جنسای خوبش و زود می برن
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام دوستان میدونید من چقدر دنبال این اطلاعات بودم ایول!!!!!!!!!!!111 من هفته دیگه دارم میرم ترکیه بچه ها من باید خیلی سوغاتی بیارم جایی رو میشناسید ارزون باشه؟؟؟؟ استانبول هتل هاش فقط صبحانه است کجا باید نهار خورد رستوران خوب میشناسید؟؟؟؟؟؟؟ کوشی اداسی رفتید؟
فر فر جون اگه هتلتون توی میدون تکسیم باشه اونجا خصوصا توی خیابون استقلال پر از رستورانهای با غذاهای خیلی خوشمزست..نگران غذا نباش که از این نظر اونجا اوضاع خیلی خوبه...
فر فر جون اگه هتلتون توی میدون تکسیم باشه اونجا خصوصا توی خیابون استقلال پر از رستورانهای با غذاهای خیلی خوشمزست..نگران غذا نباش که از این نظر اونجا اوضاع خیلی خوبه...
سلام . بچه ها بهتره که ماه رمضون ترکیه نرید چون خیلی اونا معتقدن و کمی محدود میشید . از لحاظ غذا و رستوران هم نگران نباش فرفر جون . بعدم هم توصیه میکنم خیلی جاها که میشه رو با تور نرید و خودتون با نقشه یا پرس و جو از اهالی فارسی زبون اونجا برید . چون بی نهایت ارزون تر در میاد . مثلا جزیره بیوک آدا با تور 100 دلار بود ولی ما با کشتی و مترو رفتیم و خودمون اونجا ناهار گرفتیم شد نفری 20 دلار .