2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد سفر به ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 164741 بازدید | 233 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام
من عید آنتالیا بودم شهرای دیگه ترکیه رو هم نرفتم ولی تو همین عید خیلی جاها رفتیم که میتونم راهنماییتون کنم

آنتالیا یه سری هتلای 4 ستاره داره که امکانات خاصی نداره یه سری هم هتل 5 ستاره داره که هتلهای 5 ستاره دو نوع هستند یه نوع all و یه نوع هم ULTRA ALL که خیلی هتلهای خوبیه من چون خودم 5 ستاره ULTRA ALL رفتم توصیه میکنم برید چون اگه این هتلها رو برید اصلا احتیاجی نیست که حتی یه ساعت از هتل خارج شید . هتل صبحانه و ناهار و شام میده تازه بعد از ظهر و شب ساعت 11 به بعد یه سری غذاهای مختصر تر برای کسایی که به ناهار یا شام نرسیدن میده داخلش پارک آبی و استخر داره همشون هم لب دریا هستند و ساحل اختصاصی مشتریای هتل رو دارند در ضمن خیلی هم هتلهای قشنگی هستن
تو این هتلها همه چیز مجانی هستش که من عید حساب کردم دیدم به صرفه تره چون تو این هتلها تمام نوشیدنی ها و آبمیوه های غیر الکلی نوشیدنیهای گرم و سرد رایگان هست نوشیدنیهای الکلی هم شراب سفید و قرمز و ودکا و آبجو مجانی هستن ولی اگه کسی انواع دیگه رو بخواد دیگه پولی میشه
من هرچی از خوبی این هتلها بگم کم گفتم داخل همه هتلهای این نوع باشگاه بدنسازی گیم لند برای بزرگسالان و بچه ها زمین بازی ساحلی واسه بچه ها وجود داره
من عید رفتم ولی دوستم که تابستون رفته بود میگفت تو این هتلها یه بخشای بازی بچه ها هست که چند تا مربی وایسادن که میتونید بچه هارو مثل مهدکودک بزارید اونجا و برید دنبال تفریح خودتون
راستی این هتلها از بعد از ظهر برای بچه ها اهنگ میزنن و میرقصن تا ساعت 10 شب هم واسه بزرگترها بعدش از ساعت 11 دیسکو هتل شروع میکنه تا 2 هم بازه
داخل هتلها بار هم داره که یه جورایی مثل کافی شاپ ما میمونه همه چیزی داره

درمورد خرید تو انتالیا باید بگم گرونه پاساژای خوبش فقط مارک دارن از لیدراتون بپرسید آدرس همه پاساژارو بهتون میدن ولی قیمتاشون گرونه مثلا رژ لب بورژوآ رو که من تو تهران خریدم 10000 میگفت 25000
ولی حراجای خوبی داره اگه به دردتون بخوره مثلا شلوارای 70تومانی بنتون تو حراج شده بود 11 تومان ولی خب تکسایز بود که به من نمیخورد
من عید گوشی آداسی بودم هتل سورملی اون موقع سال آل اینکلود نبود فقط صبحانه و شام صبحانش عالی بود ولی شامش همش دسر بود غذای اصلی خیلی خوب نبود ساحل اختصاصی داشت کلا قشنگه ما نهار میرفتیم مرکز شهر 2 بار هم با اتوبوس خودمون رفتیم ازمیر قشنگه البته اون موقع سرد بود و بساط دریا و پارک آبی نبود ولی میشد با اتوبوس رفت بدروم یا حتی مارماریس
من هم بدروم رفتم هم کوش آداسی هم ازمیر و استابنول .بدروم از همه بهتره یه شهر خوب داره و یه خیابون در امتداد ساحل که کلی میشه توش گشت.ولی کوش آداسی شهرش خیلی کوچیکه و بیشتر هتله
سلام بچه ها

هر جایی زیبایی خودشو داره

من آنتالیا رو خیلی دوست دارم

اما کوش آداسی هم قشنگه اما فقط واسه تفریح

آنتالیا هم فقط یه جاهاییش واسه خرید خوبه

اما پیشنهاد میکنم واسه هیچکی سوغات نیارید که نمیتونید مگر پولتون از پارو بالا بره

خرید فقط استانبول
آره عزیزم کوش آداسی هم رفتم.... بدروم رو ترجیح میدم امسال برای بار سوم میرم ولی کلا خرید تو این شهرا به صرفه نیست ... برای استراحت و تفریح بدروم عالیه
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....