2777
2789
چند جلسه عزیزم رفتی؟ چقدر میگذره از لیزر ت؟ 

عزیزم لیزرو باید بعد ۷تا ۱۰ جلسه که رفتی و کل موهای بدنت ریخت  

یسال درمیون یک بار  بری که دیگ رشد نکنن

هرچی مو زخیم تر بهتره و زودتر جواب میگیری مخصوصا اگ پوستت روشن باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آهان یعنی باید همیشه شیو کرد، شنیدم سالی یکبار شارژش؟ 

من جلسات اولیم تموم شد حالا اون پرزارو هر دو یا سه ماه میرم شارژ بعدش میشه شیش ماه و بعدش یکسال بعد،آخه بیکینی هرچقدرم قسمتای دیگه در نیاد اون فرق میکنه بازم مجبور میشی بری

بیکینی 50 تومنه با کندلا جنتل مکس پرو  دردم بنظرم پا خیلی اذیت میکنه. سوزشه در واقع من بیکینی ...

فقط بیکینی خجالت داره😆

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من جلسات اولیم تموم شد حالا اون پرزارو هر دو یا سه ماه میرم شارژ بعدش میشه شیش ماه و بعدش یکسال بعد، ...

عزیزم بیکینی کلا پوستم روشن میشه؟ 

انگار چون حساسه، انرژیش بالا نمی‌ذارن رو دستگاه

من سه جلسه رفتم تغییرات‌ کم بوده 

خانومایی ک لیزر میرین 

پوست بیکینیتون روشنه یا تیره؟

تغیری دیدید از لحاظ رنگ؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
انقدر عادی رفتار میکنن اپراتورا واسه تو هم عادی میشه😊

اره ولی برا منی ک تابحال برا معاینه هم نرفتم سخته