2777
2789
چند جلسه عزیزم رفتی؟ چقدر میگذره از لیزر ت؟ 

عزیزم لیزرو باید بعد ۷تا ۱۰ جلسه که رفتی و کل موهای بدنت ریخت  

یسال درمیون یک بار  بری که دیگ رشد نکنن

هرچی مو زخیم تر بهتره و زودتر جواب میگیری مخصوصا اگ پوستت روشن باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان یعنی باید همیشه شیو کرد، شنیدم سالی یکبار شارژش؟ 

من جلسات اولیم تموم شد حالا اون پرزارو هر دو یا سه ماه میرم شارژ بعدش میشه شیش ماه و بعدش یکسال بعد،آخه بیکینی هرچقدرم قسمتای دیگه در نیاد اون فرق میکنه بازم مجبور میشی بری

بیکینی 50 تومنه با کندلا جنتل مکس پرو  دردم بنظرم پا خیلی اذیت میکنه. سوزشه در واقع من بیکینی ...

فقط بیکینی خجالت داره😆

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من جلسات اولیم تموم شد حالا اون پرزارو هر دو یا سه ماه میرم شارژ بعدش میشه شیش ماه و بعدش یکسال بعد، ...

عزیزم بیکینی کلا پوستم روشن میشه؟ 

انگار چون حساسه، انرژیش بالا نمی‌ذارن رو دستگاه

من سه جلسه رفتم تغییرات‌ کم بوده 

خانومایی ک لیزر میرین 

پوست بیکینیتون روشنه یا تیره؟

تغیری دیدید از لحاظ رنگ؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
انقدر عادی رفتار میکنن اپراتورا واسه تو هم عادی میشه😊

اره ولی برا منی ک تابحال برا معاینه هم نرفتم سخته