2777
2789
عزیزم بیکینی کلا پوستم روشن میشه؟  انگار چون حساسه، انرژیش بالا نمی‌ذارن رو دستگاه من سه جلسه ...

نه خیلی ولی تا حدی روشن میشه چون شیو نمیکنی آخه ژیلت و تیغ باعث تیرگین من چون تیرگی نداشتم زیاد متوجه روشنیش نشدم

عزیزم لیزرو باید بعد ۷تا ۱۰ جلسه که رفتی و کل موهای بدنت ریخت    یسال درمیون یک بار   ...

عزیزم من پام الان 7 جلس7 رفتم، یکماه گذشته اما در نیومده هیچی، باید برم؟ 

یکی از اپراتورها بم گفت هرماه بیا، اون یکی گفت هروقت در اومد بیا حالا من موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نه معاینه میرفتم نه اپیلاسیون از خجالت ولی این دیگه دلو زدم به دریا

راحت شدی واقعا

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
عزیزم من پام الان 7 جلس7 رفتم، یکماه گذشته اما در نیومده هیچی، باید برم؟  یکی از اپراتورها بم ...

به من گفتن نیا تا زمانیکه دیدی موهای اون قسمت سی درصد درومده بیا والا پولتو هدر نده،چند جاهم پرسیدم همینو گفتن 

عزیزم من پام الان 7 جلس7 رفتم، یکماه گذشته اما در نیومده هیچی، باید برم؟  یکی از اپراتورها بم ...

وا یعنی چی هرماه بیا 

اگه پایان ۷جلستون به اونی که میخواستین رسیدین باسد صبر کنید تا جایی که  موهاتون دوباره رشد کرد(این موضوع ب بدن و هورمون هاتون و اون دستگاهی ک رفتین بستگی داره ولی معمولا ۸تا یکسال بعد باید برید )

بچها من خودم خیلی ترسوام و خجالتی

اما وقتی نتیجه لیزر پام دیدم تصمیم گرفتم بیکینی هم برم، جلسات اول خیلی خجالت میکشیدم وجمع میشدم نمیذاشتم شات هام درست بخوره 

برا من دردش هم اونقدر نبود، اما برا اپراتورها عادیه چون اکثر خانوما برا این قسمت خیلی میان، طرف اصلا به کارش فکر میکنه نه بررسی بدن ما 

بخصوص جایی که من میرم خیلی مشتری داره

وا یعنی چی هرماه بیا  اگه پایان ۷جلستون به اونی که میخواستین رسیدین باسد صبر کنید تا جایی که & ...

منم همین میگم، الان که در نیومده کجا برم

خداروشکر هورمون آزمایش دادم اوکی بود

اما دو سینه ام مو زبر درآورده ولی جرات نمیکنم لیزر کنم

بچها من خودم خیلی ترسوام و خجالتی اما وقتی نتیجه لیزر پام دیدم تصمیم گرفتم بیکینی هم برم، جلسات اول ...

شما بیکینیو شروع کردی؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
عالیه بزرگترین عذاب بود برام با اینکه خیلی خیلی کم مو بودم

من چون ناحیه حساسم یکم تیرست خجالت میکشم

خانومایی ک لیزر میرین  پوست بیکینیتون روشنه یا تیره؟ تغیری دیدید از لحاظ رنگ؟

خیلیییی ،ببین ریشه موها که زیر پوسته از بین میره و اون رنگ سیاهی که در اثر موهات از بین میره، اما خب رنگ اونناحیه بعدش مشخص میشه