2777
2789
وای پس برم اخه من جتدسال اپی میکنم الیته بکیتی نه ها چون یکبارگردم به غلط گردن افتادم از درد پاهامم ...

آره راحت میشید ، البته اگه خیلی وقته اپیلاسیون میکنید موهاتون نازک شده باشه دکتر میگه باید چند ماه تیغ بزنید تا ضخیمتر بشه بعد بیاید لیزر ، چون هرچی مو ضخیمتر و مشکیتر باشه نتیجه بهتری میگیرید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای پس برم اخه من جتدسال اپی میکنم الیته بکیتی نه ها چون یکبارگردم به غلط گردن افتادم از درد پاهامم ...

ببین من خودم ده سال بیشتر سالن اپیلاسیون میرفتم، هم خیلی گرونه، هم اصلا بهداشتی نیست، الان من لیزر که میرم حتی سری دستگاه جدا خریدم و اونم هر دفعه الکل میزنه باز برام، اما تو سالن حتی همه چیزم یکبار مصرف باشه باز ظرف گرم کردن مشترکه و وقتی موم اضافه بمونه از یه نفر دور که نمیریزه و برا بقیه استفاده میکنه. بعد خیلیییی پوستو شل میکنه و دردش زیاده حالا شما ماهی 15 یا بیست میدی موم بندازی 50 بده لیزر کن. تازه تو جشنواره تخفیف میذارن خیلی ارزونتر میشه. 

ببین من خودم ده سال بیشتر سالن اپیلاسیون میرفتم، هم خیلی گرونه، هم اصلا بهداشتی نیست، الان من لیزر ک ...

عزیزم به خدا هرینه اش مهم تبست من به خلطره دردش نمیرم چون شنیدم خیلی درد داره ترسیدم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم به خدا هرینه اش مهم تبست من به خلطره دردش نمیرم چون شنیدم خیلی درد داره ترسیدم

بنظر من که نه، دو دقیقه است 

من که میرم هنوزم زندم😁من هروقت میترسم بخودم میگم نمیخواد بمیرم که