2777
2789
خود سینرو میشه لیزر کرد اخه میگن ضرر داره؟ بعد من یبار درمان کردم دوباره هورمونام بهم ریخت میترسم ب ...

همون اول آزمایش هورمون میده دکتر اگه مشکلی داشته باشی دارومیده، بعدش لیزرو شروع میکنه

اما اگه بعدا باز مشکل هورمون پیدا کنی ممکنه از عوارصش دراومدن مو زائد باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگم دوستان من تنبلی،تخمدان دارم برا تعادل هورمونام قرص خوردم ولی فک کنم باز بهم خورده بنظرتون من ب ...

اگه تعادل هورمون بهم بخوره بر میگرده دوباره باید بری ولی نه به شدت قبل ، من خودم تازه ازدواج کردم به دکتر گفتم اگه چند سال دیگه بخوام باردار بشم برمیگرده ، گفت به خاطر تعقیرات هورمونی احتمالش خیلی زیاده ولی شاید ۵۰ درصدش که اونم گفت تو خود بارداریم میشه لیزر کرد چون عمقی که لیزر نفوذ میکنه خیلی کمه

نه میگن نباید مو داشته باشه، دستگاه من کندلاست

خوش به خالتون به قران راحت شدید کاش منم حرات شما رو داشتم میرفتم ولی من تحمل دردم کمه میرم اپیلاسبون ولی خیلی دویت دارم‌برم لیزر ولی میترسم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خواهر اپیلاسیون که خیلی دردش زیادتر از لیزره

واقعا دردش از اپیلاسیون کمتر؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

آره بیکینی من جرات نمیکردم اپیلاسیون کنم اما لیزر میکنم 

بخصوص زیر بغل و دست که نسبت به اپیلاسیون قابل مقایسه نیست

پاهام دردش همون اندازست با این تفاوت که سوزشه نه درد

خیلی کمتره کلا قابل تحمل ، بعد اینکه دستگاه شدتش قابل تغییره خود دکتر میپرسه تا جایی که تحملش رو داری زیاد میکنه ، اگه بخوای قدرتش رو کمتر میزاره فقط شاید چند جلسه بیشتر بشه

خیلی کمتره کلا قابل تحمل ، بعد اینکه دستگاه شدتش قابل تغییره خود دکتر میپرسه تا جایی که تحملش رو دار ...

وای پس برم اخه من جتدسال اپی میکنم الیته بکیتی نه ها چون یکبارگردم به غلط گردن افتادم از درد پاهامم خیلی درد میگبره

دقیفا اپیلاسیون عذابه دردش، انگار پوستتو دارن میکنن

اپیلاسیون خیلی بد بود من هروقت زیر بغلمو موم مینداختم خون میومد چون موهاش از بس تیغ زده بودم ضخیم شده بود دردش خیلی بد بود حالا موی زیر پوستی و جوش به کنار ، لیزر کردم راحت شدم الان هفت جلسه شده موهام کرکی خیلی کم شده تیغ که میزنم شاید بیست روز طول بکشه یه ذره کرکی در بیاره