بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم دوستان من تنبلی،تخمدان دارم برا تعادل هورمونام قرص خوردم ولی فک کنم باز بهم خورده بنظرتون من ب ...
اگه تعادل هورمون بهم بخوره بر میگرده دوباره باید بری ولی نه به شدت قبل ، من خودم تازه ازدواج کردم به دکتر گفتم اگه چند سال دیگه بخوام باردار بشم برمیگرده ، گفت به خاطر تعقیرات هورمونی احتمالش خیلی زیاده ولی شاید ۵۰ درصدش که اونم گفت تو خود بارداریم میشه لیزر کرد چون عمقی که لیزر نفوذ میکنه خیلی کمه
خیلی کمتره کلا قابل تحمل ، بعد اینکه دستگاه شدتش قابل تغییره خود دکتر میپرسه تا جایی که تحملش رو داری زیاد میکنه ، اگه بخوای قدرتش رو کمتر میزاره فقط شاید چند جلسه بیشتر بشه
اپیلاسیون خیلی بد بود من هروقت زیر بغلمو موم مینداختم خون میومد چون موهاش از بس تیغ زده بودم ضخیم شده بود دردش خیلی بد بود حالا موی زیر پوستی و جوش به کنار ، لیزر کردم راحت شدم الان هفت جلسه شده موهام کرکی خیلی کم شده تیغ که میزنم شاید بیست روز طول بکشه یه ذره کرکی در بیاره