2777
2789
عنوان

عشقم برگشت وخواستگاری کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 70198 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من هیچ وقت ب اینچیزا اعتقادی نداشتم 🙄🙄🙄🙄🙄

بازم نداشته باش

آدما خودشون تصمیماشونو میگیرن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
وای الهی بمیرم😭😭😭پس اگه اینقد تفاهم داشتین رفت ها 

خدا نکنه

دور از جون

تفاهم؟ ما قشنگ مکمل هم بودیم.ی مرد خیلی محکم بود اما چندمرتبه پیش اومد که نگاه به آسمون کرد گوشه چشمش خیس شدو گفت خدایا شکرت که بالاخره پیداش کردم!

تو هر جمعی بودیم به رابطه و عشق و احتراممون غبطه میخوردن،اصلا کلا خیلی بهم میومدیم

نمیتونم باور کنم که وقتی با من بود با یکی دیگه م بود آخه ما حتی وقتایی که با هم نبودیم توو ۲۴ ساعت فقط ۴_۵ ساعت از هم بی خبر بودیم که اونم شب برا خواب بود.بعد کلا با تماس تصویری باهم ارتباط داشتیم!

اصلا نفهمیدم چی شد

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خدا نکنه دور از جون تفاهم؟ ما قشنگ مکمل هم بودیم.ی مرد خیلی محکم بود اما چندمرتبه پیش اومد که نگاه ...

الهی بمیرم برات بخدا خیلی ناراحت شدم ولی نامردی کرده خدا براش نسازه ک تینقد امیدوار وعاسقت کرده بعد گذاشت رفت واقعا واسه اینجوری ادمای خودخواهی باید متاسف بود ک بااحساسات ی دختر بازی میکنن خدا بگم چیکارشون کن خدا ی دختر بهشون بده ک این شرایطوپیداکنه تابفهممن دختر مردم چحوری زره زره پیش چش بابا مامانش اب شده

الهی بمیرم برات بخدا خیلی ناراحت شدم ولی نامردی کرده خدا براش نسازه ک تینقد امیدوار وعاسقت کرده بعد ...

خدا نکنه عزیزم.دور از جونت

آره فقط کاش میدونستم چرا اینکارو کرد!

گرچه مهم نیست

روزی که رفت بنا رو براین گذاشتم که خدا ازم گرفتش.براش عزاداری کردم‌.هرسال همون روز براش سالگرد میگیرم.چون دوست ندارم باور کنم اون حجم از عشق و احترام واقعی نبود.

ولی همش میگم خودش نادون بود.مامانش دیگه چرا.اون که هم جنس من بود.اون که کامل منو میشناخت.اون که نمازخون بود اون چرا حداقل نگفت پسر ی خداحافظی از دختره بکن بیخود بهش امید دادی و منتظر گذاشتیش.

فک کن من در فکر مدل لباس عروسم بودم یهو عکسشو دیدم سر سفره عقد!

اون شب وقتی بردنم بیمارستان دکتر به خونوادم گفته بود چه شوکی بهش وارد شده؟ اگه تکرار بشه به مغزش آسیب میرسه😐

الهی بمیرم برا خونوادم.شرمندشونم

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خدا نکنه عزیزم.دور از جونت آره فقط کاش میدونستم چرا اینکارو کرد! گرچه مهم نیست روزی که رفت بنا رو ...

بخدا اینارو میگی میخوام بمیرم از غصه باور کن گریه م گرفت الهی خدا ب زمین گرم بزندشون ناراحت نشی ها ولی خدا براش نسازه خدا تقاصص کاراشو بهش بده مگه ادم بی وجدان کم پیدا میشه 

خدا نکنه عزیزم.دور از جونت آره فقط کاش میدونستم چرا اینکارو کرد! گرچه مهم نیست روزی که رفت بنا رو ...

تو فکرش نرو لیاقتتو نداشته اون سعی کن مردی زنزگیتو پیدا کنی خداروشکر کن ک همچین ادم پیتی تو زندگیت نیومده مشکل داشته بی وجدان اگه نداشت اینکارو نمیکرد سادیسمی بوده روانی

بخدا اینارو میگی میخوام بمیرم از غصه باور کن گریه م گرفت الهی خدا ب زمین گرم بزندشون ناراحت نشی ها و ...

نگو اینجوری عزیزم

ببخش ناراحتت کردم

دوستای صمیمیش لعنتش میکردن،دوستای خودم میخواستن برن باهاش دعوا کنن

اما نذاشتم

عوضش برام دعا کن یکی بیاد با همون حجم از عشق و احترام اما واقعی

تنها آدمی بود که حتی از نگاه کردن بهش غرق لذت میشدم و حس میکردم خوشبختم

نگو اینجوری عزیزم ببخش ناراحتت کردم دوستای صمیمیش لعنتش میکردن،دوستای خودم میخواستن برن باهاش دعوا ...

ایشالا گلم ب امیدخدا امیداروم مث اون نامرد ک ن ی مرد واقعی دستکار وارد زندگیت بشه ک خودت خدارو شکر کنی ک بااون نبودیوصاحب ی مرد خوب شدی امیداورم بهترینامال تو باشه 

ایشالا گلم ب امیدخدا امیداروم مث اون نامرد ک ن ی مرد واقعی دستکار وارد زندگیت بشه ک خودت خدارو شکر ک ...

عزیزم مهربون مرررسی امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت باشی😚😚

استارتر ببخشید تاپیکتو شلوغ کردیم.دل گپه بود🙈