2777
2789
عنوان

سرکار

158 بازدید | 32 پست

من دخترز ۲۸ ساله هستم چند ساله در یک شرکت کار کردم 

که اقایی از من خواستگاری کرد

موضوع رو به خانوادم گفتن و مخالفت کردن 

به دلیل اینکه اون اقا عقد ناموفق داشتن کوتاه مدت

اما اون اقا فقط میخواست یکبار با خانوادم صحبت کنه که به هیچ عنوان نزاشتن ، مخالفت خانواده و اصرار اون اقا باعث شد که من عاشق اون اقا بشم 

ولی دیگه خوانوادم نزاشتن برم اون شرکت کار کنم 

رابطه ی عمیقی از لحاظ احساسی بین ما ایجاد شد 

با خودم فکر میکردم خب اگه نزاشتن میرم خارج 

ولی خانوادم میگن ازدواجت عقب می افته 

من هنوز با اون اقا ارتباط دارم چون میخواد برای دفعه ی اخر به پدرم پیام بده و زنگ بزنه 

الان برای شرکت هایی رزومه میفرستم ولی از خدامه قبولم نکنن 

نمیدونم چرا 

یا انقدر حقوق و بالا میگم که قبولم نکنم 

موندم واقعا سر در گمم 

از قبل هدفم این بود نشه برام خارج ولی با این اتفاق فشار پدر و مادرم به ازدواج البته نه اون اقا بیشتر شد 

الان موندم برگردم شرکت قبلی یا برم خارج 

تو رو جونه عزیزانتون در حقم خواهری کنین 

من واقعا مغزم قد نمیده الان از هر شرکتی زنگ میزنن میپیچونمشون 

حتما دلیلی داره که خانوادت راضی نیستن، شما اینقد اصرار نکن لطفا، برو خارج یا یک کار خوب پیدا کن همینجا و ازدواج کن، بیکاری دنبال دردسری، ارتباطتونم با اون اقا قطع کنید

🥰😘🤗🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما متاهلی؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی

میگم خانوادت راست میگن، کدوم پدر و مادری بدش میاد که بچه هاش ازدواج کنن و برن، پس مطمعن باش یه چیزی از اون اقا دیدن و میدونن که میگن، به حرفشون گوش بده و همینجا بمون برو شرکت دیگه کار کن و انشالله ازدواج میکنی، عجله نکن، این عشقی که میگی بینتون ایجاد شده بخدا پایدار نیس چون از روی عقل نیس بلکه احساساتتون غلبه کرده، جوونیتو هدر نده، به حرف پدر و مادرت گوش بده

🥰😘🤗🤪
بله

اگه واقعا می خوایش خودت هم پافشاری کن چون دلیلشون موجه نیست. البته من اگه بودم دوست نداشتم با کسی که عقد کرده یا حتی دوست دختر داشته ازدواج کنم ولی وقتی خودت با این مساله مشکلی نداری به نظرم مخالفت خونوادت بی دلیله. بهشون بگو که خودت هم دوسش داری و سر حرفت بمون کم کم نرم می شن

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
میگم خانوادت راست میگن، کدوم پدر و مادری بدش میاد که بچه هاش ازدواج کنن و برن، پس مطمعن باش یه چیزی ...

شما جای من بودی 

میرفتی از ایران یا نه ،؟؟

باتوجه به اینکه خانوادت میگن بری دیگه ازدواج نمیکنی

شما جای من بودی  میرفتی از ایران یا نه ،؟؟ باتوجه به اینکه خانوادت میگن بری دیگه ازدواج نمیکن ...

اگر از نظر مالی و تحصیلات کامل بودم و هدف داشتم برای اون ور رفتن، حتما می رفتم

🥰😘🤗🤪
شما متاهلی

بله. و با همین مخالف ها و پافشاری ها با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم خیلی راضی ام و خونوادم هم بعد از ازدواجم همسرمو دوست دارن

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
میگم خانوادت راست میگن، کدوم پدر و مادری بدش میاد که بچه هاش ازدواج کنن و برن، پس مطمعن باش یه چیزی ...

من اصلا به ازدواج با این اقا اصرار ندارم و نداشتم 

ولی به نظرت اصرار به دیدنش غیر منطقیه؟؟

من کار بدی کردم که فقط یه بار ببیننش؟

اونا میگن اگه ببینیم کوچک میشیم😔