2777
2789
عنوان

سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 32 پست
بله. و با همین مخالف ها و پافشاری ها با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم خیلی راضی ام و خونوادم هم بعد ...

عزیزم من اصراری به  ازدواج با این اقا ندارم و نداشتم 

نمیدونم تا حالا شده کسیو دوست داشته باشی بخوای براش کاری کنی 

من فقط اصرار کردم که یه بار ببیننش 

چون خود طرف گفت من باید قانع شم که همه تلاشمو کردم و نشد 

به نظرت کار غیر منطقی ای کردم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من اصراری به  ازدواج با این اقا ندارم و نداشتم  نمیدونم تا حالا شده کسیو دوست داشته ...

نه به نظرم کار درستی کردی راضیشون کن یکبار باهاش رودر رو حرف بزنن شاید نظرشون عوض بشه. همه ی کارو نذار به عهده ی ایشون خودتم با پدر مادرت صحبت کن

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
بله. و با همین مخالف ها و پافشاری ها با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم خیلی راضی ام و خونوادم هم بعد ...

خدا رو شکر 

دلیل مخالفتشون منطقی بود؟

به نظرت من کار بدی کردم؟

من فقط به اصرار یه بار دیدن کردم همین

ولی حتی حاضر نشدن ببیننش😔

به نظرت کار بدی کردم،

خدا رو شکر  دلیل مخالفتشون منطقی بود؟ به نظرت من کار بدی کردم؟ من فقط به اصرار یه بار دیدن ک ...

نه به نظرم بازم اصرار کن ببیننش ندیده و حرف نزده که نمی شه قضاوت کرد. دلیل مخالفتشون مذهبی بودنش بود ولی من به همون دلیل پسندیده بودمش. واینکه می گفتن حتما باید دکترا بخونه(به خاطر حرف مردم)، هرچند نخوند و اتفاقی هم نیفتاد

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
نه به نظرم کار درستی کردی راضیشون کن یکبار باهاش رودر رو حرف بزنن شاید نظرشون عوض بشه. همه ی کارو نذ ...

چیکار کنم بخدا موندم 

اون اقا وقتی میفهمه از شرکت دیگه زنگ میزنن برم مصاحبه ناراحت میشه 

میگه کلا بینمون فاصله میافته 

مادرم میگه تو دختری چه قد اصرار میکنی 

میگه دوست داری بابات کوچک شه منظور از کوچک شدن هم ینی اون اقا رو ببینه فقط 😔

من فک کردم دیدن و نپسندیدن، پس چه قضاوتی دارن میکنن که؟ کارشون اشتباهه

نه بابا همه ی اصرار ها و بیکار شدن من برای دیدنشه 

تازه گفتم فقط و فقط یکبار ببینیدش بعد بگید نه 

منم میگم هر چی شما گفتین چشم

نه بابا همه ی اصرار ها و بیکار شدن من برای دیدنشه  تازه گفتم فقط و فقط یکبار ببینیدش بعد بگید ...

اره خودت درس میگی بگو پسره دوباره زنگ بزنه و اصرار کنه و خودت هم تلاش کن

🥰😘🤗🤪
چیکار کنم بخدا موندم  اون اقا وقتی میفهمه از شرکت دیگه زنگ میزنن برم مصاحبه ناراحت میشه  ...

یعنی دوست داره دوباره برگردی همون شرکت؟

چی بگم والا به نظرم تنها کاری که می تونی بکنی اصرار و نرم کردنشونه. اجازه نمی دن مثلا بره محل کار پدرتون؟ یا با خونوادش بیان خواستگاری رسمی؟ اتفاقی که نمی افته

یعنی دوست داره دوباره برگردی همون شرکت؟ چی بگم والا به نظرم تنها کاری که می تونی بکنی اصرار و نرم ک ...

اره پسر که از خدا شه برگردم

اره حتی خواستگاری یا قرار مردونه رو هم اجازه نمیدن 

میگن کوچک میشیم کسر شانمونه