2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 71 پست
حالا جالبیش اینه ک من انقد حرص خوردم فشازم رفت بالا حالم بدشد اومده میگه هی میگم با ماهی دوغ نخور!! ...

خب اینا رو بهش بگو؛ تو خلوت به شوهرت بگو که قرار نیست همه ی کارها رو خواهر و مادرم انجام بدن، وظایفشو بهش گوشزد کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چقد بابای مننننهههه ....بابای منم خانواده مامانم میاد میره تو گوشی از جاش تکون نمیخوره ولی وقتی ...

خدا شاهده چون مامانش حال ندار بود من رفتیم خونشون شب قبلش سریع سینی مسی بردلشتم توش چیز میز با حافظ گذاشتم یلدا داشته باشن 

کلی ام از قصد شلوغش کردم ب همه خوش بگذره

دقیقا ظهراون روزم دعوای خیییلی بدی باهم داشتیم اما همه رو گذاشتم کنار.مادرشوهرم ک هیچوقت توروی شوهرم نمیگه چقد کار کردی یا زحمت کشیدی موقع رفتنمون کللی تشکرکرد و گفت هلاک شدی ببخشید.گفت نه اصلا خیلیم خوش گذشت.بعد ک اومدیم خونه ب قهرش ادامه داد.دیشبم ک اینجوری کوفتم کرد

چراااااااا...... مرد خونه مگه میزبان نیست..... چرا باید خواهرا کار کنن

شما میزبانی و توانایی نداری و تو دورهمیه خانوادگی هیچ اشکالی نداره بقیه پاشن کمک... وقتی خانواده خودش میان اگر خواهراش کمک نمیکنن اونام کم لطفی میکنن و وقتی خواهرتون کمک میکنه به شما لطف میکنه همسرتونم اگه گاهی نشسته هیچ اشتباهی نکرده فقط اشتباهش اونجاست که با گوشی ور رفته و کنار نشسته

چراااااااا...... مرد خونه مگه میزبان نیست..... چرا باید خواهرا کار کنن

مهمون ما نبودن 

مهمونی مال مامانم بود فقط خونه ی ما گرفتن

همه ی کارارم مامانم و خواهرم کردن.

یه پیش دستی گفتم بیاره فقط😶

اونم چون حرفمو ب هیچجاش نیاورد ناراحت شدم و اینکه حالا مهمون اوناهم باشین هلاک شدن توام دوتا چیز جابجا کنی نمیمیری ک غیر اینه؟

والا شوهرخواهرم دید من فشارم بالارفته باخواهرم رفتن تو اشپزخونه خواهرم همه کارارو کرد شوهرخواهرمم گازو تمییز کرد

مامانمم بچه خواهرمو نگه داشت و جمعو جورکرد

شما میزبانی و توانایی نداری و تو دورهمیه خانوادگی هیچ اشکالی نداره بقیه پاشن کمک... وقتی خانواده خود ...

اره منم ناراحتیم اینه میگم حالا اون نکرد منم ی غر زدم گفتم خسته نباشی دیگ..تموم شد رفت.اما دیگ عین پسربچه ها گوشیتو برداری بری با قیافه توهم واسهدخودت چ کاریه 

اخه؟

اگرم اون موقع ناراحت شدم برا اینه ک وقتی خانواده خودش میان نمیزاره مامانش ی لیوان جابجا کنه یجوری فعال میشه هنگ میکنی..اونوقت مامان منو مث کارگر میبینه زورش میاد بره از اشپزخونه ی وسیله بیاره.

خب بنظرم درسته خانوادت مهمونت بودن ولی خواهرا بلند میشدن واسه کمک بهتر بود تا مرد خونه 

مهمون ما نبودن 

مهمونی مال مامانم بود فقط خونه ی ما گرفتن

همه ی کارارم مامانم و خواهرم کردن.

یه پیش دستی گفتم بیاره فقط😶

اونم چون حرفمو ب هیچجاش نیاورد ناراحت شدم و اینکه حالا مهمون اوناهم باشین هلاک شدن توام دوتا چیز جابجا کنی نمیمیری ک غیر اینه؟

والا شوهرخواهرم دید من فشارم بالارفته باخواهرم رفتن تو اشپزخونه خواهرم همه کارارو کرد شوهرخواهرمم گازو تمییز کرد

مامانمم بچه خواهرمو نگه داشت و جمعو جورکرد

خب اینا رو بهش بگو؛ تو خلوت به شوهرت بگو که قرار نیست همه ی کارها رو خواهر و مادرم انجام بدن، وظایفش ...

بهش گفتم ولی اهمیتی نمیده.

حتی مستقیم بهش گفتم تو فرق میزاری.

چرا وقتی مادر من میاد اینجوری ولی مادر خودت بیاد ی لیوان حق نداره جابجا کنه.حرفو پیچونه ب رویه خودشم ادامه داده

اهان...  حواسم نبود.. مرد باید بشینه فقط.... 😒😒😒😒😒😒😒 مهمونا وظیفه شونه

اون بیچاره هام اصن توقع ندارن از شوهرم میگن خودمون انجام میدیم.اما خود طرف باید شعورش برسه دیگ

عهد قجره مگه ؟

بعدم فقط موقعس ک مادر زن باشه با خونه مادر زن بری لم بدی زیرتم تمیز کنن بعد خونه مادرت میری یا مادرت بیاد فقط تو سرویس بدی اونا بشینن؟

اونم مادره اونم ادمه دیگه

خواهر من . وقتی میدونی زرتی قهر میکنی جلوی خانواده ت چیزی بهش نگو تا اوقاتتون تلخ بشه گلم

اره ازین به بعد نمیگم دیگه..اگرم بخوام بگم وقتی رفتن میگم .اما کارشو تلافی میکنم .چون چندین بار بهش گفتم من از تلافی خوشم نمیاد بدون این کارت درست نیست

اما نفهمید.یبار باید عین خودش رفتار کنم بیاد دستش

چه بي ادبه شوهرت رو ادب و تربيتش بايد كار كني 

چیکار کنم؟؟؟

چقد دیگه باهاش صحبت کنم؟؟

تنها کاری ک به ذهنم میرسه این دفعه خونه مادرش میشینم رو مبل بعدشمم میرم تو گوشیم تا موقع رفتن.

اگرم ناراحت شد میگم صدبار گفتم نفهمیدی بزا عین خودت باشم

حق با شما  معلومه شوهرت نازک نارنجیه و پرتوقع... تازه داره پدرم میشه !!

نگرانیمم اینه..حتما بچه بیاد سرچیزایی جدید میخواد سرویس کنه منو؟

باید چکارکنم چ برخوردی کنم تا یکم درست بشه؟

نگرانیمم اینه..حتما بچه بیاد سرچیزایی جدید میخواد سرویس کنه منو؟ باید چکارکنم چ برخوردی کنم تا یکم ...

چی بگم والا 

با مردِ بچه ، سرو کله زدن خیلی اعصاب میخواد 

دیگه خودتونم دارین مادر میشین و یه بچه هم به جمعتون اضافه میشه ، دیگه نور علی نور 

من کلاً نظرم اینه .....طرز صحیح برخورد با مرد جماعت اینه که 

برا خودمون ارزش قائل باشیم و در برابرشون عزت نفس بالایی داشته باشیم ....قوی و مستقل باشیم. 

مخصوصاً این قوی بودن خیلی مهمه .....

محبت به جا و به اندازه .....رفتار با مردا باید خیلی حساب شده باشه ....یعنی یه مقدار از حد تعادل خارج بشیم ، سریع فاز خودشیفتگی بر میدارن .....قهر نکنیم .....موقع ناراحتی سرسنگین بشیم .....رابطه ی خصوصی رو با هیچ چیز دیگه قاطی نکنیم .....به اینکه این موضوع اولویت اول مرداست توجه کنیم .....با خونواده اش مهربون و با احترام .....اما ابداً   صمیمی نشیم و.....