من چیکار کنم تا چند روز پیش رو اسمش قسم میخوردم حالا شدم مث زنایی که میبیننو میبخشن😭 فقط تهدید کردم هیچ کاری ازم برنمیاد احساس پوچی میکنم
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
وای دختر دیووونه ای بخدا حالا اگه استرس اینده مثل شغل ازدواج دوست ناباب ادامه درس داشتی خوب عقلانی بوذ فکر و ذهنت شده چند سانتی متر قد برو خدارو شکز کن سالم هستن
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش
و این که طرف فکر میکنه دور از جون شما ادم هیچی حالیش نیس و نمیفهمه ادمو بیشتر اذیت میکنه
قشنگ حس میکنم تو این مدت یه ادم ابله ساده بودم که باهام بازی شده هیچ کس نمیدونه بجز یکی تز دوستای مجازیم
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
[QUOTE=116774689]من چیکار کنم تا چند روز پیش رو اسمش قسم میخوردم حالا شدم مث زنایی که میبیننو میبخشن😭 فقط تهدید
خیلی سخته کاش به روش نمی اوردی اینجوری کمتر خرد میشدی اون بفهمه جای گریز نداری خیالش راحت میشه به کثافت کاریش ادامه میده
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش
وای دختر دیووونه ای بخدا حالا اگه استرس اینده مثل شغل ازدواج دوست ناباب ادامه درس داشتی خوب عقلانی ب ...
احساس میکنم خرد میشن دلم میگیره خداروشکر بچه های حرف شنو و خوبی هستن اصلا هم تو فاز دوست و اینا نیستن فقط درس و دانشگاه و کار کل فامیل و همسایه تعریفشونو میکنن اما کاش چند سانتی بلندتر بودن
یه نفر ناشناس چند روز پیش تو سکرت چت پیام داد گفت شوهرتو دارم با یه خانومی میبینم یه مدتیه باور نکردم گفتم حتما منشی یا همکارش بوده گفتم باور نمیکنم تا عکس یافیلم نبینم دیشب عکس فرستاد 😣
[QUOTE=116774689]من چیکار کنم تا چند روز پیش رو اسمش قسم میخوردم حالا شدم مث زنایی که میبیننو میبخشن ...
نمیدونم چجوری به روش نمی اوردم دق میکردم بدتر.حالا خیلی التماس میکنه میگه چیزی نبوده دوست دارمو فلان گردن که نمیگیره اصلا