2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 60 پست
خوب عکسو نشونش بده تا گردن بگیره 

تو سکرت چت تلگرام فرستاد نه میشد اسکرین گرفت نه سیو کرد😣حالا میگه فتوشاپه باور نکن اخه چه نفعی داره واسه کسی بخواد پاپوش درست کنه 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
احساس میکنم خرد میشن دلم میگیره خداروشکر بچه های حرف شنو و خوبی هستن اصلا هم تو فاز دوست و اینا نیست ...

اینقد حساس نباش گلم خودت میتونی اونقد بهشون روحیه بدی که از فکر این چندسانتی متر بیان بیرون ناسلامتی اونا مردن باید اونقد محکم بار بیان که اگه صدبارم زمین خوردن نشکنن شما رو نمیدونم ولی طرف ما وقتی بچه ها تازه راه میوفتن اگه بخورن زمین اگه دختر باشن فوری دستشون میگیرن ناز میکنن تا اروم بشن نترسن اما اگه پسر باشن حتی اگه صدبارم زمین بخورن کسی دستشون نمیگیره چون باید روی پای خودش بایسته منتطر تکیه گاه نباشه باید ازهمون اول مرد بودن یاد بگیره به قول قدیمیا یه مرد وقتی مرد میشه که نامردی ببینه 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم سخت بگیر بهش بعدم حواست بهش باشه

دیگه حسی ندارم بهش مهم نیس 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
شوهرم خیانت کرده موندم چیکارکنم گردنم نمیگیره 

دوستش داری‌؟

باراولش بوده؟

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
چرا خیلی ناراحتم خیلی کاش یکم دیگه قدشون بلند بود ایا ۱۷۳ کوتاهه؟ 

میتونید ببریدشون دکتر علم پیشرفت کرده در این زمینه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
چرا خیلی ناراحتم خیلی کاش یکم دیگه قدشون بلند بود ایا ۱۷۳ کوتاهه؟ 

بخدا پسر دیدم ۱۶۵سانت بیا و ببین چ شخصیتی چ اعتماد ب نفسی چ موقعیت شغلی و...اصلا ربطی نداره بالای ۱۷۰عالیه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

من یدونه برادرشوهر دارم ک از شوهرم بزرگتره ایشون دیشب مادرشوهرمینا و خانواده خواهرشوهرمو پیشاپیش یلدا دعوت کرده و تدارک شام و همه چی دیده کلادوتا داداش و یه آبجی هستن اونوقت مارو دعوت نکردن ب نظرتون چطور این قضیه رو ب عرض شوهرم برسونم چون اطلاع نداره و قسمم داده چیزی شد بهش بگم و تو دلم نمونه ما تازه ازدواج کردیم و همیشه باهاشون رفتار خوبی داشتیم من تو شهرشون غریبم چرا این کارو کردن ما دو نفر اضافی بودیم؟با یکی مشورت کردم گفت جاریت بهت حسودیش میشه خیلی ناراحت شدم شوهرم ک میخواست ابجیشو مامانشو شام دعوت کنه اصرار کردم خونواده داداشتم دعوت کنیم ک دور هم خوش بگذره و دعوت کردم اما ب اینا ک رسید اینجوری تلافی کردن باید شوهرم بدونه تا از این ب بعد ما هم مث خودشون رفتار کنیم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
عزیزم ۱۸ سالو تموم کردن میشه یعنی؟ تا اینجاهم که رسوندمشون خیلی تلاش کردم

اره جانم 

باید قبل ترش میبردی 

ی امپولایی میزدن