2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🙄

482 بازدید | 60 پست

سلام دوستان 

من که خودم پریودم دلم و کمرم درد میکنه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنهام و دیروزم تاعصر خواب بودم.... دلمم گرفته

من کمبود خواب دارم شدید چند روزی عقب افتاده بود دیروز 2 لیوان زعفرون و چای کوهی غلیظ خوردم الان به غلط کردن افتادم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
منم دلم درد میکنه و دلم آشوبه حالم خوب نیس☹☹

چرا 

من کمبود خواب دارم شدید چند روزی عقب افتاده بود دیروز 2 لیوان زعفرون و چای کوهی غلیظ خوردم الان به غ ...

پاشو چای دارچین و زنجبیل بخور خونریزیتو کم کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چرا 

شب مهمون بودیم من پسرام دوقلو هستن قدشون ۱۷۳ یکیشونه یکیشون ۱۷۵ رو قدشون حساسن بعد پسر عموشون گفت تو دانشگاه اینا از همه بچهگونه تر هستش قیافشون امسال رفتن دانشگاه دلم گرفته نمیتونم بخوابم☹☹☹ بغض دارم

وااای یاددلدردای پریودیم افتادم شبونه میرفتم امپول میزدم تا دلم اروم بزاره😢😢😢نی نی گرسنش شده بود& ...

الان دیگه دل درد نداری؟ 

اتفاقا منم رفتم آمپول زدم ببین دستمو چی شده 

شوهرم خیانت کرده موندم چیکارکنم گردنم نمیگیره 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
پاشو چای دارچین و زنجبیل بخور خونریزیتو کم کنه

آره باید بخورم 😑😣

بچه دارم نمیخوام برم فقط تهدید به طلاق کردم واقعا احساس عجیبی دارم هنگم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
من بیدارم.چون مجبورم.و نمیزارن بخوابم👊👊👊

آخی شیفتی؟ 🙄😥