2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 60 پست
شب مهمون بودیم من پسرام دوقلو هستن قدشون ۱۷۳ یکیشونه یکیشون ۱۷۵ رو قدشون حساسن بعد پسر عموشون گفت تو ...

جدی میگی؟؟؟

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی حس بدیه

حس میکنم خیلی احمقم که تاحالا اطمینان داشتم بهش.نمیدونم بعدازین چجوری باشم😣

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
شب مهمون بودیم من پسرام دوقلو هستن قدشون ۱۷۳ یکیشونه یکیشون ۱۷۵ رو قدشون حساسن بعد پسر عموشون گفت تو ...

وای عزیزم اینکه ناراحتی نداره خدا حفظشون کنه گل پسراتو

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
شوهرم خیانت کرده موندم چیکارکنم گردنم نمیگیره 

خیلیییییی بده خدا لعنت کنه همچین مردایی رو 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
و این که طرف فکر میکنه دور از جون شما ادم هیچی حالیش نیس و نمیفهمه ادمو بیشتر اذیت میکنه

خیلی حس بدیه بی اعتمادی خیلی بده 

چه خوب....منم شیفتم راس ۳بیدارشدم

خسته نباشی عزیزم 

چرا خیلی ناراحتم خیلی کاش یکم دیگه قدشون بلند بود ایا ۱۷۳ کوتاهه؟ 

من خودم قدم 171 هستش نه بابا کوتاه نیست