2777
2789
عنوان

ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 88 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شعور خانوادگیت رو نشون میدی ☺مگه من با شما کاری دارم یا به شما چیزی گفتم از این بیشتر خودت کوچیک نکن ...

شما انقدر صریح گفتید حدس زدم احتمالا منظورتون اعضای خانواده ان و دارید با اسی شوخی می کنید🙂

در ضمن دوست داری برای بهتر شناختنشون سوره جن رو بخونید

و اینکه من ذاتا آدم شوخی هستم ولی اسم کاربریتون یادم میمونه تو تاپیک های بعد اگر هم مجبور به هم صحبتی شدیم باهاتون شوخی نکنم.شعور خانوادگی من بهم یاد داده با اهلش شوخی کنم که منتهی بله تو مورد شما اشتباه کردم🙃

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
تو چرا واقعاونمیفهمی تو از اون خدایی که دم میزنی اون گفته جن هس و بعدشم ممکنه اونا به چشم هر انسلنی ...

جن مخلوق خداست.اما اجازه نزدیک شدن به انسان رو نداره.مگه یا خود انسان طلب کنه مثل شیطان پرست ها که با زیر پا گذاشتن نماد های مذهبی خودشون با میل خودشون از خدا میخوان که ولشون کنه و خدا اجابت میکنه.یا افراد خاصی که باز اونم به اذن خداست.اجنه هم مثل ما آدما خوب و بد دادن.اعوذ بالله من الجن و انس من اعدایی.

شما هم میبینی بنده خدا میترسیه یه تاپیک آموزشی جدا میزدید😐

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
کمر همت بستین منو سکته بدینا😢

نه عزیزم منم مثل توام

وقتی میترسی یعنی هستن و حسشون میکنی 

سوره جن و مزمل رو بخون باصدای بلند هرروز توی خونت . قبل و بعد از خوابم ایت الکرسی و چهارقل بخون حتما و هیچوقت لخت نخواب عزیزم

اسفندم زیاد دود بده

حتماااااااا شما کاری نکردی ترست بریزه

من هررر کاری کردم ترسم نریخت تا مرز سکته میرم وقتی حسشون میکنم یا تو حالت خوابو بیداری میبینمشون

کلا بعدش دیگه تا یکی دوساعت مغزم کار نمیده از ترس

بعدش که میفهمم چیشده بدنم یخ میکنه دستام میلرزه تازه

من هررر کاری کردم ترسم نریخت تا مرز سکته میرم وقتی حسشون میکنم یا تو حالت خوابو بیداری میبینمشون کل ...

متاهلیییییی؟؟؟ پیش روانشناس رفتی تاحالا

این کاربری مشکوک به هک است

اره متأهلم نه نرفتم چون اگه برم میگن روانی هستیو مشکل داریو اینا ولی خودم میدونم سالمم 

من هروقت ذهنم خرابه و مشکل دارم بیشترمیترسم والا راضیم روانی باشم تا اوناروحس کنم

این کاربری مشکوک به هک است

2790
2778
2791
2779
2792