2777
2789
عنوان

ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 88 پست
اوم بخدا درسته منم یه جورایی ادیت میکنن منم پیش دعا نویس رفتم و گفت عاشقت شدن اونا هرچیزی رو بخاطر ت ...

فک کنم باید  یه فکر اساسی بکنیم  

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میخواهی نباشندبروروانپزشک جالبه ملا و....میرین که بیسوادنیستم اکثرا.... امادکتری که سالهادرسشوخونده ...

نه عزیزم میگم که پیش روانپزشک جدیدا رفتم 

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
تایپیکتوقفل کن وبرو  فقط بدون هیچی نیست بخواهی بترسی  توکلتوبه خدابیشترکن وبدون اون پشتت ...

فقط همیشه از خدا کمک میخام چون واااااقعا هیچکس نمیتونه ارامشو ب دلم بده

این کاربری مشکوک به هک است

تایپیکتوقفل کن وبرو  فقط بدون هیچی نیست بخواهی بترسی  توکلتوبه خدابیشترکن وبدون اون پشتت ...

تو چرا واقعاونمیفهمی تو از اون خدایی که دم میزنی اون گفته جن هس و بعدشم ممکنه اونا به چشم هر انسلنی دیده بشن فک میکنی دوتا جمله خوب بنویسی میگن اره فلانی ن جانم اره هس ولی کاری به هیشکی نداره و ازارشم به هیشکی نمیرسع واقعا متاسفم برا افرادی مثل شما که اینجور مساعل رو به رواندرمانی پیوندش میزنین 

تو چرا واقعاونمیفهمی تو از اون خدایی که دم میزنی اون گفته جن هس و بعدشم ممکنه اونا به چشم هر انسلنی ...

چراسعی داری استاتررابترسونی ☺

من باشماصحبتهاموکردم دیگه حرفی ندارم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میگم رفتم میگه اصلا طبیعی هس بعدشم من خودم روانشناسی میخونم ،من هرچی بگم تو حرف خودتو میزنی ولش  ...

باشه عزیزم شماهیچ مشکلی ندارین ماداریم 

من اعتقادی به ملا و.....ندارم. 

چون سالهاست دارم کارمیکنم وافرادیکه اینجورتوهم هارادارن زیاددیدم  واثرات داروهای روانپزشکی راهم روشون دیدم که درمان شدن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2790
2778
2791
2779
2792