بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من روانشناسم اگرصداهایی میشنوی که وجودندارن یااشخاصی را می بینی که وجودخارجی ندارن اینهاتوهم ه ...
عزیزم رفتم پیش روانپزشک نوار مغزی اینا هم دادم...واقعیتش به اینجور مسائل اعتقاد دارم,اینطوری هم نیست که همیشه به چشم ببینم موقع خواب و بیداری اتفاق میفته و تا میخوام واضح ببینمش محو میشه
گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
اینی ک بهت گفتن تو خواب بود یا بیداری؟چون منم همچین مشکلی داشتم پیش یه شیخی رفتم گفت فرستادمش رفت(تو ...
اوم بخدا درسته منم یه جورایی ادیت میکنن منم پیش دعا نویس رفتم و گفت عاشقت شدن اونا هرچیزی رو بخاطر تو از سر راه برمیدان بخدا داشتم ازدواج میکردم یهو پسره کلا رفت البته باهاش دعوامون شد و میخواست بزنه که دستش کج شد و تاندون هاش پاره شد میگفت انگار یه دیوار جلوم سبز شد 😕دیگه لزم ترسید