2789
عنوان

مستند سانچی

366 بازدید | 38 پست

بچه ها مستندش دیدین؟ 

کسی با خانواده کسایی که تو سانچی بودن ارتباط داره؟

واقعا راسته که به خانواده هاشون تماس گرفته میشه؟ 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم می خواد که راست باشه و زنده باشن 

یعنی چی تماس گرفته میشه

تناس از طرف کیه اخه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

تو مستند اشاره ای به زنده بودنشون نمیکنه بلکه بر عکس 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
یعنی چی تماس گرفته میشه تناس از طرف کیه اخه

یکی از مادرها میگفت اسم مستعار منو فقط خانواده م میدونن، بعد میگفت هر چند وقت از کشور های خارجی بهم زنگ میزنن و منو با اون اسم صدا میزنن

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

مستند شبکه اینترنشنال ببین 

یا همسر یکی میگفت من یه خط موبایل داشتم که فقط شوهرم اونو میدونست و الان هر چند وقت به اون خطم یکی از خارج زنگ میزنه 

یکی از مادرها میگفت اسم مستعار منو فقط خانواده م میدونن، بعد میگفت هر چند وقت از کشور های خارجی بهم ...

خوب شاید پسرشون قبلا با کسی دوست بوده و بهش گفته

چه نفعی هست که زنده باشن و نگن 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

الان خانواده ها وکیل گرفتن از آمریکا و از طریق اونجا دارن پیگیر میشن

میگن دستهایی تو کار بوده و اینا

بعد اینکه مستند شبکه اینترنشنال میاد پرونده با سند و مدرک بررسی میکنه و وکیل خانواده ها دلیل میاره که زنده ن

ایران اومده یه مستند ساخته که بگه حرف هاشون دروغه