2777
2789
عنوان

مستند سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست

واقعا خانواده های این بندگان خدا فکر میکنن بچه هاشون زنده هستن و نمیگن به خانواده هاشون...که چی بشه؟؟

این توهمه که میگن یکی از خارج زنگ میزنه و منو به فلان اسم صدا میکنه..

از بس میخوان قبول نکنن این واقعیت تلخ رو و هی دنبال یه شاهد برای زنده بودن عزیزانشون مزگردن.. توهم برشون میداره

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الان خانواده ها وکیل گرفتن از آمریکا و از طریق اونجا دارن پیگیر میشن میگن دستهایی تو کار بوده و این ...

اخه نگن زنده هستن چه نفعی داره ؟برای چه کسانی  سود داره

شاید این خانواده ها هنوز تو شوکن و فک میکنن که تماس از طرف اونهاست

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اونو دیدم یکی دیگه هم دیدم که با مدرک نشون میده از قایق نجات استفاده نشده

نمی دونم واقعا 

چشم انتظاری خیلی بده 

ایشالله که انتظارشون تموم بشه 

مشخص بشه که زنده هستن یا فوت شدن 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

[QUOTE=1166361 کسی که تماس میگیره پس میتونه بگه کجاست !.!

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
اخه نگن زنده هستن چه نفعی داره ؟برای چه کسانی  سود داره شاید این خانواده ها هنوز تو شوکن و فک ...

مستند ببینی متوجه میشی که جریان چی بوده

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
مستند ببینی متوجه میشی که جریان چی بوده

از کجا ببینم فارسیه یا هارجکی

خارجکیم زیاد خوب نیستا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
واقعا خانواده های این بندگان خدا فکر میکنن بچه هاشون زنده هستن و نمیگن به خانواده هاشون...که چی بشه؟ ...

آره بنده های خدا نمی دوتونن بپذیرن چون جنازه ای بهشون تحویل ندادن 

از کجا ببینم فارسیه یا هارجکی خارجکیم زیاد خوب نیستا

تو اینستا سرچ کن اینترنشنال 

قسمت آی جی تی وی هست فیلمش

آره بنده های خدا نمی دوتونن بپذیرن چون جنازه ای بهشون تحویل ندادن

وقتی نفتکش با اون عظمت ( طول ۱۳۰ متر) ازش یه مقداری مواد مداب سفت شده مونده.. از اون بندگان خدای سوخته که دیگه چیزی نمیمونه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
وقتی نفتکش با اون عظمت ( طول ۱۳۰ متر) ازش یه مقداری مواد مداب سفت شده مونده.. از اون بندگان خدای سوخ ...

نفت کش بعد سه ساعت منفجر شده آخه 

نفت کش بعد سه ساعت منفجر شده آخه 

تا شعاع چند ده متریشون اتیش بوده روی اب.. اون دو تا بنده خدایی که پریدن توی ابم جنازه هاشون قابل تشخیص نبوده با ازمایش دی ان ای هویتشون مشخص شده

خب چرا تماس میگیرن اما حرف نمی زنن بگن کجا هستن. ینی اینهمه زنگ میزنه یه اسم صدا کنه. ب نظر منم ک دچار توهم شدن. پذیرش واقعیت خیلی براشون سخته. عمق فاجعه خیلی زیاد بوده. 

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم