2777
2789
عنوان

یک ساله جدا شدم

4696 بازدید | 140 پست

در حال حاضر خونه پدرمم

اختیارم دست خودمه

اتاقم جداست همچین تکمیل

گاهی وقتا یادم میره قبلا ازدواج کردم

اما دیگه تنهایی خستم شده

بنظرتون چیکار کنم

روزام خیلی یکنواخته

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه من بچه ندارم خدارشکر خودم تنهام

منم ندارم

ولی باید خودمون و سرگرم کنیم که کمتر حس بیکاری و بطالت داشته باشیم . شهر ما کوچیکه اصلا موقعیت های شغلی توش نیست . منم همش بیکارم و خونه تنها

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ی سوال بعد طلاق چقد طول کشید ب زندگی عادی برگردیدچندسالتونهخاستگار خوب مجرد میاد براتون

والا ماه اول بی تفاوت بودم چون سختی زیاد کشیده بودم و یجورایی احساس رهایی و آزادی میکردم چون خیلی محدود بودن

مثلا حتی اجازه یه کافه رفتن یا به خرید ساده با دوستام رو نداشتم

از ماه دوم تا چهارم اصلا باورم نمیشد و روز و شب معلوم نبود چطوری سپری میشد کل یه ماه رو دائم الخمر بودم بعدش کم کم به خودم اومدم گفتم من به پول نیاز دارم رفتم سرکار همچنان سخت میگذشت اما دقیقا ۱۰ ۱۲ ماه طول کشید کنار بیام و فراموش کنم ولی هنوزم گاهی غصه میخورم ،

21 سالمه

اره خواستگار مجرد بیشتر دارم

ی سوال بعد طلاق چقد طول کشید ب زندگی عادی برگردیدچندسالتونهخاستگار خوب مجرد میاد براتون

والا من چون تنها زندگی میکنم زیاد دلتنگ میشم

وگرنه اصلا یاد شوهر سابقم نمیفتم و گذشتم تموم شده برام

خواستگار هم مجرد نداشتم نه چندتایی آقای مثل خودم جدا شده بودن . البته من ۳۴ سالمه .

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد