2777
2789
عنوان

خواستگار

342 بازدید | 35 پست

سلام روز خوبی داشته باشید؛

دوستان سوالی که می پرسم سوال دوستم هست ممنون میشم جواب  بدید

دوستم خواستگاری داره با این مشخصات که ایشون آقایی هستن که پزشکی خوندن ( ولی پزشکی برا رو کم کنی یکی از فامیلاشون که گفته تو پزشکی قبول نمیشی خونده و بعد از اتمام تحصیلاتش سراغ کار پزشکی نرفته ) الان شغلی داره که دوستش داره و در اون موفقه . حالا یه کشور دیگه از ایشون برای انجام طرحی دعوت کرده و مدت طرح 4 سال هست . چیزی که هست ایشون همش درباره حجاب تو اونجا داره صحبت می کنه اینکه بهش میگه تو مختاری پوششتو خودت انتخاب کنی ولی اگه مثلا به فرض خواستی بری ساحل که همه پوشش آزادتری دارند تو بخوای با پوشش بسته بری باعث جلب توجه می شی . همش داره در مورد پوشش سوال هایی از این دست میکنه؟ با اینکه میگه من چیزی رو اجبار نمیکنم .اینم بگم دوستم دوست داره پوشش حداقلیشو حفظ کنه .

میخوام در این مورد دوستم رو راهنمایی کنید .ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عنوان تاپیکت به آدم روحیه میده  

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
نظری ندارم شخصیه به خودش مربوطه ولی چرا همه خواستگارایی که نی نی سایتیا میگن دکترن و از فرنگ و برگش ...

ماهم اسی موفرفری میاد خواستگاریمون یا اسمال سبزی فروش وبرادران 

خدایا داده ونداده ات راشکر
پزشکی که کار دیگه میکنه چقدر نادر و عجیبه

اصلا عجیب نیست

دوست من پزشکی خوند ولی چون مهندسی خیلی دوست داشت رفت مهندسی پزشکی خوند. کلی بعدش دستگاه اختراع کرد که الان چنتاشون توی بیمارستانای ایران بکار گرفته شدن. 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
پزشکی که کار دیگه میکنه چقدر نادر و عجیبه

نه گلم هستن . دو تا داداش بودن عاشق ماشین هجده چرخ بودن . باباشون زورشون کرد یکی پزشکی خوند یکی داروسازی بعدش رفتن رانناه ترانزیت شدن . البته جریان مال سال ها پیشه الان نمیدونم دادن چیکار میکنن .

هیچ  
اسی خدایی مردم شانس دارن پریروز یه تاپیک بود عمه طرف شوهر سوئیسی پیدا کرده بوده واسش !

عمه منم مقره واسم یه ایکبیری از دوقوز آباد پیدا میکنه آخریش قاچاقچی بود😐معمولا یا بیکارن یا زشتن یا خونوادشون هارن یا مثل سگ دروغ میگن بعد پتشون میاد روآبو ... خلاصه بدون عیب ندیدم😐حالا ببینم این آخری چجوریه😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز