2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست
آره کیمیا 😐فیلمشو دیدی دیگه😂 ولی جدی زیاد داره راجب حجاب مانور میده باید بشینن اساسی راجبش صحبت ک ...

آره منم گفتم داره زیاد رو پوشش ماور میده ولی مشاوره یادم نبود مرسی گفتی

وااای چه بد . به نظرم اگه دو نفر تو اعتقادات متفاوت باشن به مشکل بر میخورن

آره صد در صد

واسه همین خیلی مهمه ک دوستت سنگاشو وا بکنه همین الان اگه احساس میکنه طرف با خوش زبونی میخواد متقاعدش کنه چیزی ک اون دوست داره بپوشه قید این ازدواج رو بزنه ب دردسرای بعدش نمی ارزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خآک تو سرشون😐تازه رفتن من داییم با عمم ازدواح کرده خب بعد رفتن بهش گفتن چرا غریبه هارو میگسرید واسه ...

کپی فامیلای ماهستن خارهستیم تو چشمشون عمع منم گفتن بیا برادرزادتو بگیر اونم گفت ازغریبه میگیریم !تازه یکی ازفامیلام جلوی جمعی که میدونستن مافامیلیم گفت پیامبر گفته باغریبه وصلت کنید فامیلتون زیاد شه ازخجالت آب شدم جلو جمع خیلی بیشعورن ازخداشون باشه من شنیدم خوندن چهل روز دعای یستشیر واسه اومدن خواستگار مناسب خوبه 

خدایا داده ونداده ات راشکر
کپی فامیلای ماهستن خارهستیم تو چشمشون عمع منم گفتن بیا برادرزادتو بگیر اونم گفت ازغریبه میگیریم !تاز ...

خواستگار زیاد دارم گلم ولی یکی از یکی داغون تر به خاطر محل زندگیمم هست 😑ایشالله یه اکازیونش گیرت بیاد خدا جوری به عرش برسونتت کههمشون انگشت به دهن بمونن❤