2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاوناییه که میگه فردا میتونی اونجا بابقیه مردها دست بدی وروبوسی کنی،ونمیتونین باهم بسازین اگه باحجا ...

به نظرم اگه نمیخواد چیزی اجبار کنه داره بیش از حد رو پوشش مانور میده

ماهم اسی موفرفری میاد خواستگاریمون یا اسمال سبزی فروش وبرادران 

همچنین😐خجالنم نمیکشن به خدا آخه یه نگا به خودشونم نمیندازن ببینم اصلا در حدی هسان که این حرفو بزنن احمقا😒

عمه منم مقره واسم یه ایکبیری از دوقوز آباد پیدا میکنه آخریش قاچاقچی بود😐معمولا یا بیکارن یا زشتن یا ...

فامیلا حسودن منم خواستگار قره چوله ای زیاد دارم 😐

خدایا داده ونداده ات راشکر
فامیلا حسودن منم خواستگار قره چوله ای زیاد دارم 😐

خآک تو سرشون😐تازه رفتن من داییم با عمم ازدواح کرده خب بعد رفتن بهش گفتن چرا غریبه هارو میگسرید واسه پسراتون چرا از داداشاتون و خواهراتون زن نمیگیرین اونوقت عمم گفته غریبه بهتره ...کلا یه جوری منظورو فهمونده که ما در حدشدن نیستیم در حالی که داییم خودش پولداره وگرنه پسره بیکار و بیعاره به والله قسم اگه میومدم خواستگاری جواب رد میدادم چی با خودشون فکر میکنن واقعا عوضیا😑

به نظرم اگه نمیخواد چیزی اجبار کنه داره بیش از حد رو پوشش مانور میده

الان میگه اجبارنیست ولی وقتی تو موقعیت قراربگیره بابقیه مقایسه میکنه بعد به مشگل میخورن خصوصا اگه اونجا شوهر راحت برخورد کنه با بقیه وخودمونی باشه

دوست شما هر میزان پوششی رو ک دوست داره همین الان اعلام کنه بهش و بگه حد پوشش من اینه و از این بیشتر یا کمتر نمیشه و هیچ دوست ندارم مدام در مورد پوشش من صحبت بشه اگه با همسری با این پوشش تا آخر عمر میتونی زندگی کنی بسم الله اگه نمیتونی الان جداشیم بهتر از اینه ک بعدا همش سر این مسائل دعوا کنیم و سرخورده بشیم

کسی تو اینجا هست که خارج کشور باشه و حجاب داشته باشه؟

یکی از آشناهای ما سوئیس زندگی میکنه و خودش ب حجاب اعتقاد نداره ولی همسرش کاملا محجبه اس و مذهبی سفت و سخت

ظاهرا دارن زندگی میکنن ولی بیچاره زنه خبر نداره همسرش عاشق زنای آزاده و مدام با این خانما در ارتباطه 

کسی تو اینجا هست که خارج کشور باشه و حجاب داشته باشه؟

آره کیمیا 😐فیلمشو دیدی دیگه😂

ولی جدی زیاد داره راجب حجاب مانور میده باید بشینن اساسی راجبش صحبت کنن و حد مشخص کنن و قضیه رو تموم کنن وگرنه همش سر این مسئله جنگ و دعوا دارن همینکه به دوستت بگو پسره رو خوب بشناسه دوره آشنایی بزارن مشاور هم برن ببینه اخلاقش چجوریه مثلا تا چه حد با جنس مخالف راحته و ... 

یکی از آشناهای ما سوئیس زندگی میکنه و خودش ب حجاب اعتقاد نداره ولی همسرش کاملا محجبه اس و مذهبی سفت ...

وااای چه بد . به نظرم اگه دو نفر تو اعتقادات متفاوت باشن به مشکل بر میخورن