2777
2789
عنوان

قصه زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 42 پست
اهان فکر کردم چون زندگیمو نوشتم خوندی میگی عقلت کمه نمی دونم من خیلی خستم خانواده ما خیلی منزوی هستن ...

ب نظر من زبان بخون برو از اینجا 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

منظورم این بود از روی احساسات تصمیم نگیر ... زندگی اون چیزی نیست که از دور میبینی وقتی رفتی توش خیلی ...

من فقط سعی کردم در اجتماع درس بخونم خوب کار کنم اجازه ندم کسی ازم سواستفاده کنه معاشرت با دیگران برام سخته من خیلی پاک میرم جلو بیستر مردم اینطوری نیستن فقط فکرم اینکه از ایران برم اونجا باهاس زندگی میکنم بد شد ولس میکنم بدون سرزنس و توهینهای پدرم من حق زندگی دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورم این بود از روی احساسات تصمیم نگیر ... زندگی اون چیزی نیست که از دور میبینی وقتی رفتی توش خیلی ...

افرین 👌👌👌👌👌👌👌

کاربر96هستم لطفأ هی نگید تازه وارد...باکاربری قبلم نتونستم وارد بشم کاربری جدید ساختم

چرا همش فیلم جنگی نگاه میکردی بخاطر. موضوع یک گوش ت اخه این اینقدر بزرگ نیست که

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

برو مشاوره که باورت در مورد خودت عوض شه اونموقع. بهتر تصمیم میگیری

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

میدونی انقدر سر هر چیزی که مورد علاقم بوده جنگیدم و بعضی وقتها مسخره شدم خسته شدم الان سعی کردم تو اجتماع همه تلاشمو بکنم که موفق شم ولی خاطرات بچگیم اذیتم میکنه وقتی میخوام خوشحال باشم میاد بعضی وقتها جلوی چشمم از اون موقع تا الان میبینم کسی مشکل داره ساده ازش نمیگذرم وایمیستم کمک میکنم دلم میخواست تو بچگی کسی دستمو بگیره اگه مامانم نبود نمیدونم چی میشد دلم واسه مامانمم میسوزه همش بابام بهش توهین میکنه

بعضی دردها رو نمیشه توضیح داد من تا مدتها از مردها دوری میکردم تازه چند وقته از مردها خوشم اومده وفکر میکنم اونها میتونن خیلی خوب درک کنن این اقا خیلی درکم کرد وصادقانه دوستیشو برام اورد حالا خیلی راحترم الان نمیتونم این حرفها رو به پدرم بزنم خیلی خستم

پدرم گیر داده به این پسره ولی واقعا رفتارش با من خوبه بعد سالها کسی رو پیدا کردم که از دریچه تشویق با من روبرو میسه بهم نمیگه بدی میگه خوبی وسعی کن بهتر شی اولین نمایشگاه نقاسیمو امسال با حمایت روحیس زدم من به این نوع نگاه احتیاج داشتم کسی پشتم باسه کسی تحقیرم نکنه

خونمون همش مثل میدان جنگ بود بابام میومد خونه اگه خرید کرده بود ازش دیر میگرفتی فحش دادو بیداد تا چند ساعت .مامانم خیلی زن ارامیه بخاطر ماها تحمل کرده ولی بابام خیلی بدعصبیه

خوشحالم از اینهمه تلاشت برای بالا رفتن و پیشرفت اما این اقا احتمالا تفاوت سنی زبادی باهات داره درسته ؟؟؟تو خلا عاطفیت رو با حرفای.  این اقا پر کردی  اول که معلوم نیست از لحاظای دیگه این اقا خوب باشن در مورد دوست پسرت که رفت استرالیا هم معلوم بود که یه ارتباط یک طرفه است همونطور که بهت گفته بود میگن لچبری پیش مشاور که تخریبهای رفتاری پدرت رو. بتونی برای خودت حل کنی گرچه پدر بزرگ منم دقیقا همینطور هست وبرام قابل درکه اما تصمیم به ازدواج و فرار از شرایطتت یا خارج از این کشور فقط فرار از افکارت هست اول حلشون کن بعد میتونی تصمیم درست رو بگیری گرچه باچیزایی که گفتی هم الان یه خانم موفق هستی اما لامصب این گذشته تو هر حای زندگی دوباره زنده میشه و تاثیر خودش رو داره به نظرم فقط بخاطر اینکه یک شخص میتونه خوب بهت اعتماد بنفس بده یک کیس خوب ازدواج نمیتونه باشه باید شرایط دیگه هم سنجیده بشه چون قرار پدر فرزند ت باشه خیلی خیلی مهمه

خوشحالم از اینهمه تلاشت برای بالا رفتن و پیشرفت اما این اقا احتمالا تفاوت سنی زبادی باهات داره درسته ...

حرفات خیلی خوب ومنطقی بود ممنونم از کمکت واقعا عالی بود