2821
2789
عنوان

شوهردروغگو

916 بازدید | 84 پست

سلام بچها.تاحالاشوهرتون بهتون دروغ گفته؟این تقریباچهارمین باره که میفهمم دروغ میگه.تازه معلوم نیس چندباردیگه گفته ومن پی نبردم.دروغایی که اگه راستشومیگفت هیچ مشکلی نبودوکاریش نداشتم.معمولاهم این دروغامربوط به مادرش میشه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام،اره خيلي دروغ ميگه،اصلا خانوادگي اهل دروغن

مشاور بهم گفت سعي كن به روش نياري،چون تو ذاتش و خوب نميشه هر چقدر دعوا كني باهاش ،بدتر ميشه.و را هاي جديدتر براي دروغ گويي پيدا ميكنه،در واقع زرنگ تر ميشه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

سلام،اره خيلي دروغ ميگه،اصلا خانوادگي اهل دروغن مشاور بهم گفت سعي كن به روش نياري،چون تو ذاتش و خوب ...

چهجالب.ولی من طاقت نمیارم.تازگیادروغای قبلنشوبه روش آوردم وگفتم اگه راستشونومیگفتی کاری نداشتم.

چهجالب.ولی من طاقت نمیارم.تازگیادروغای قبلنشوبه روش آوردم وگفتم اگه راستشونومیگفتی کاری نداشتم.

مثلاچه دروغایی میگه؟شایدمشکلی نداشته باشه راست ودروغ اون موضوع

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

جالب اینه هرنظری هم که بهش میدم درباره هرچیزی میره ازمادرشم میپرسه.مامانشم بعضی مواقع میادیه پیامایی بهش میده وآخرشم میگه پاکش کنه.

2823
2791
2779
2792