2777
2789
عنوان

شوهردروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 84 پست
بگو ولی من فک کنم این دروغات بیشتر گند بزنه ب زندگیمون...نمیخوام چیزی ازم پنهون باشه پنهون کاری بین ...

دقیقا.بهش گفتم بنظرت کدوم بیشترگندمیزنه؟یه حرف راست ناراحت کننده یادروغی که بعدابیفته بیرون؟

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدامن ازاون آدمایی نیستم که لزمادرشوهرغول بسازم ولی وقتی به این فکرمیکنم که دخالت میکنه ومیگه پاکش ...

اگه میخوای دروغ نشنوی کاری رو بکن که من میکنم به حریم خصوصیش احترام بذار من مادرشوهرم زنگ میزنه از. اتاق میرم سعی میکنم گوش ندم چی میگه چون خودمم دوست ندارم صحبت با مامانم رو شوهرم گوش بده تلفنش رو چک نمیکنم مامانشه هرچی بگن برام مهم نیست 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
یه نمونه از دروغاشو بگو ببینم در چ مورده

دروغای بزرگی نمیگه.ترسم ازاینه که عادت کنه.مثلایه کادوبرام گرفته بودگفت اینوتنهایی گرفتم.میترسیداگ بگه بامامانم گرفتم من بدم بیاد.درصورتی که هم دروغش ناراحتم کردهم اینکه دربارم اینطورفکرمیکنه

دروغای بزرگی نمیگه.ترسم ازاینه که عادت کنه.مثلایه کادوبرام گرفته بودگفت اینوتنهایی گرفتم.میترسیداگ ب ...

شاید دوس داشته بگه سلیقه خودم بوده کسی کمکم نکرده شاید پیش خودش فک کرده اون مادرشه و یه زنه و بهتر میتونه توی کادو خریدن کمکش کنه خیلی بهش فشار نیار بدتر میشه

دروغای بزرگی نمیگه.ترسم ازاینه که عادت کنه.مثلایه کادوبرام گرفته بودگفت اینوتنهایی گرفتم.میترسیداگ ب ...

چرا کنجکاوی میکنی با هرکس خریده باشه کم کم یاد میگیره تو حساس نیستی بهت دروغ نمیگه الان میخواد بین تو ومامانش یه حریم باشه

اگه میخوای دروغ نشنوی کاری رو بکن که من میکنم به حریم خصوصیش احترام بذار من مادرشوهرم زنگ میزنه از. ...

حرف شماروقبول دارم.ولی چه کنم که ذهنیتم خراب شده وتایه چیزمشکوک توزندگیم میبینم اولین کارم چک کردن پیامشه وبعدمیفهمم ازچی بلندشده‌.جاریامم مثل منن

شاید دوس داشته بگه سلیقه خودم بوده کسی کمکم نکرده شاید پیش خودش فک کرده اون مادرشه و یه زنه و بهتر م ...

میدونم براچیبود.شب چله ی پارسال بهش گفتم عزیزم ایندفعه بیاباهم کادوبگیریم.

حرف شماروقبول دارم.ولی چه کنم که ذهنیتم خراب شده وتایه چیزمشکوک توزندگیم میبینم اولین کارم چک کردن پ ...

ببین این اعصابت رو داغون میکنه چون خواه ناخواه خانواده شوهر خیلی هم عاشق عروس نیستن کم کم این باعث میشه شوهرت رو وادار کنی بین تو و اونا یکی رو انتخاب کنه اونم هرکس رو. انتخاب کنه بازنده است گاهی زندگی سر همین چیزای مسخره بهم میخوره 

چون دوست دارم اگه زحمتی میکشی پولی خرج میکنی منم استفادش کنم وخاطره بشه

قبول کرد.ولی بعدش دیدم کادوشوگرفته واصلابه روی خودش نمیاره که قرارمون چی بود.

قبول کرد.ولی بعدش دیدم کادوشوگرفته واصلابه روی خودش نمیاره که قرارمون چی بود.

همون موقع فهمیدم که شوهرم به مادرش گفته مادرشم زیربارنرفته.درصورتیکه همه خرجی باخودشوهرمه 

مگه مرد راستگو هم وجود داره وا

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
همون موقع فهمیدم که شوهرم به مادرش گفته مادرشم زیربارنرفته.درصورتیکه همه خرجی باخودشوهرمه 

احساس کردم خیلی ضایع شدم.بعداکه بهش گلگی کردم گفت مامانم نمیدونسته رفته خریده.درصورتیکه جاریم گفت دوتاشون باهم رفتن