2777
2789
عنوان

شوهردروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 84 پست
چهجالب.ولی من طاقت نمیارم.تازگیادروغای قبلنشوبه روش آوردم وگفتم اگه راستشونومیگفتی کاری نداشتم.

منم به روش ميارم،بهشم ميگم كلا حرفاتو باور ندارم😐😐😐😐😐

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مثلاچه دروغایی میگه؟شایدمشکلی نداشته باشه راست ودروغ اون موضوع

خب اگه راست ودروغش فرق نداره،راستش بهترنیس؟دروغای کوچیک.امامیترسم یه روزی بزرگ بشن

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
چراخب باهاش با ارامش حرف نمیزنی و نمیگی ک بدت میاد از زروغ و دوسنداری،تو زندگیت دروغ گفتن ی چیز عادی ...

بش گفتم.ولی انگاراثری نداشته

خب اگه راست ودروغش فرق نداره،راستش بهترنیس؟دروغای کوچیک.امامیترسم یه روزی بزرگ بشن

صددرصد میشن عزیزم نذار همین الان جلوشو بگیر باهاش مفصل حرف بزن

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
شوهر من  هرکاری میکنه به من نمیگه در صورتی که وقتی میفهمم باهاش مشکلی ندارم  بی دلیل درو ...

دقیقا.

فرررررررراوان

یه مدت بگذره دیگه هیچ حرفشو باور نمیکنی 

نبایدم باور کنی چون قسم دروغ هم میخورن

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
صددرصد میشن عزیزم نذار همین الان جلوشو بگیر باهاش مفصل حرف بزن

بهش گفتم.گف من هروقت ببینم یه حرف راست گندمیزنه به زندگیمون ازدروغ استفاده میکنم

بش گفتم.ولی انگاراثری نداشته

باهاش خیلی منطقی حرف بزن بگو دوس دارم اگه مشکلی غم و شادی هست باهم حلش کنیم بگو دوست دارم همونطور ک من با تو صادقم توم بامن صادق باشی متقابلا و اینکه من خیلی تو رو دوست دارم به همین خاطره دوست ندارم بخاطر چندتا دروغ بی ارزش اعتمادم زیر سوال بره و از این حرفا باور کن مردا مثل بچه هستن با دو حرف میشه گولشون زد

خب مادرشه توم زیاد سخت نگیر پسرا اکثرا با مادراشون جور هستن

بخدامن ازاون آدمایی نیستم که لزمادرشوهرغول بسازم ولی وقتی به این فکرمیکنم که دخالت میکنه ومیگه پاکش کن وبعدشم به من میخندن حرصم میگیره

شاید ازت میترسه و‌مجبوره دروغ بگه

البته کار درستی نمبکنه

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
بهش گفتم.گف من هروقت ببینم یه حرف راست گندمیزنه به زندگیمون ازدروغ استفاده میکنم

بگو ولی من فک کنم این دروغات بیشتر گند بزنه ب زندگیمون...نمیخوام چیزی ازم پنهون باشه پنهون کاری بین زنوشوهر نباید باشه...بگو بادروغ گفتنت اصلا نمیش کنار اومد رو مخمه خیلی ولی همون حرف راستی ک فک میکنی گند میزنه ب زندگی اونو بهم بگی فک کنم راحتترکنار میام

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
باهاش خیلی منطقی حرف بزن بگو دوس دارم اگه مشکلی غم و شادی هست باهم حلش کنیم بگو دوست دارم همونطور ک ...

چی بگم.معمولابخاطراین دروغ میگه که نکنه حرف راستش باعث ناراحتی من بشه.ولی من بهش گفتم تواگه راستشوبگیومن ناراحت شم فقط یه کارناراحت کننده انجام دادی امااگه دروغ بگی دروغم به کارت اضافه میشه.