ما برای شب یلدا همیشه میریم خونه مامان بزرگم اینا همه خاله هامم میان اونجا شب یلدا پارسال خیلی خوب خوب بود همه بودن اما این شب یلدا ..... از اون اول میدونم میخواد بهم خوش نگذره ، چون دوتا از خاله هام که نمیان اونام نیان دخترخاله پسرخالمم نمیان میمونه مامان بزرگم با یکی از خاله هام که مجرده و یکی از خاله هام که دخترش ۳ سال از من کوچیک تره بابا بزرگمم که رفته خونه اون خالم که نمیان من کلی برنامه ریخته بودم کلی چیز میز درست کنم ببرم اما همش پر پر شد اون خالم که نمیاد اگه هیچ کسم نیاد اون بیاد خنده بر قراره اما نیاد همه همین جوری میشینن اصل اهل درست کردن دسر اینا هم نیستن مامان بزرگم اینا خاله مجردم اونجا هست اما کاری نمیکنه منم خوب دوست دارم دسر اینا درست کنم مامانمم گیر داده باید بریم هی میگم بریم خونه اون خالم گوش نمیده میگم مگه اونجا چی میدن میگه نه که نه همشم به همه کارای من گیر میده اصلا اونا خودشون نگفتن شب یلدا میخوان بگیرن من نمیدونم این مامانم چی میگه منم تو این تایم کم هیچی نمیتونم درست کنم و کلشو قراره کاسه غم بغل کنم خیلی ناراحتم
فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا
من یه خاله هم بیشتر ندارم اونم راه دوره ولی خیلی بشاشه وقتی میاد تهران روحیمون عوض میشه انقدر ذوق میکنم دوتا هم عمو دارم ک اونام دیر ب دیر میبینیمشون چون فامیلای خانمش خیلی پرجمعیتن همیشه در رفت و امدن
خدا رفتگانتو بیامرزه ده روزه فوت کرده دو روز قبل از فوتش مریض بود همش میگفت شب یلدا کیه ببینم هستم بیاید اینجا ولی نموند دو روز بعدش رفت قدرشونو بدون
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
اخی روحش شاد چقدر خوبه بزرگترها بچه ها رو کنار هم جمع میکنن
مخصوصا مادر بزرگ اتفاقا مادربزرگم پیش هر کسی می نشست میگفت از وقتی اسرا ازدواج کرده دیگه خوش نیست گفته بودن چرا گفته بود اون همیشه همه رو جمع میکرد اینجا راست میگه من همیشه همه رو جمع میکردم اونجا هر وقت میرفتم اونجا همه رو صدا میکردم دور هم باشیم ولی افسوس
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
نه فدات ، من الآن اینجا غریبم هیچکس رو ندارم فقط یکی از خاله هام همسایمه که همدیگه رو دوماه یه بار میبینیم
اما خونه م رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم ، بیشتر بهمون خوش میگذره ، خانواده هامون هم وقتی میریم ، چون دیر به دیر میبینن ما رو نمیدونی چه احترامی بهمون میذارن ، مادر شوهرم که فقط میگه توروخدا چی دوست داری واست درست کنم