2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 42 پست
منم دلم گرفته... تقریبا در بدترین شرایط زندگی ام البته بدترینی که تا حالا درک کردم... کاش فقط شب یلد ...

فرستادم عزیزم ایشالله حال شه

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       
من پدربزرگ و مادربزرگم رو از دست دادم، اما اگه بجای شما بودم میرفتم پیششون. این روزا دیگه تکرار نمیش ...

مرسی عزیز دلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینم خوبه باز دورهمین من هیشکیو ندارم ن خونم بیان ن خونشون برم باید مث جغد بشینم تو خونه در و دیوار ...

چرا؟

خونوادم راه دورن خونواده شوهرمم زیاد باهامون صمیمی نیستن خودم و دخترم و شوهرمیم

دوستی ندارید، چه قدر فاصله دارید

همینم خوبه باز دورهمین من هیشکیو ندارم ن خونم بیان ن خونشون برم باید مث جغد بشینم تو خونه در و دیوار ...

والا بهتر ، من عاشق تنهاییمونم ، واسه خودت میوه و خوراکی بخر ، یه قورمه سبزی چیزی هم درست کن ، بشینید واسه خودتون لذت ببرید 

من پارسال با شوهرم چراغ های خونه رو خاموش کردیم که خالم نیاد بگه بیاید خونه مون چون همسایه ایم ، بعد رفتیم توی اتاق خواب با لپ تاپ فیلم دیدیم و خوراکی خوردیم خیلی هم خوش گذشت بیشتر از مهمونی

دوستی ندارید، چه قدر فاصله دارید

دوستامون همه کنار خانواده های خودشونن کلا ما کم جمعیتیم یه برادر مجرد بیشتر ندارم پدربزرگها و مادر بزرگامم به رحمت خدا رفتن کسی نمونده بخوایم جمع بشیم دور هم

دوستامون همه کنار خانواده های خودشونن کلا ما کم جمعیتیم یه برادر مجرد بیشتر ندارم پدربزرگها و مادر ب ...

خدا بیامرزه ، ایشالله همیشه شاد باشید

عزیزم برو پیش مادربزرگت منم پارسال همه خونه مادربزرگم بودیم امسال دو هفته پیش همش میگفت شب یلدا کیه بیاید اینجا ولی ده روز پیش فوت کرد 😞😞و ما موندیم و حسرت شب یلدا و خونه مامان بزرگ تموم شد امسال دیگه شب یلدا نداریم ولی کاش بود و هممون اونجا بودیم حتی اگه بگو و بخند نبود گرچه شلوغی مجالس من بودم ولی حیف قدر این روزا رو بدون یه روز می رسه جز حسرت نمی تونی کاری کنی 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
عزیزم برو پیش مادربزرگت منم پارسال همه خونه مادربزرگم بودیم امسال دو هفته پیش همش میگفت شب یلدا کیه ...

اخی چه بد خدا بیامرزه عزیزم خیلی ناراحت شدم