2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 42 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه خاله هم بیشتر ندارم اونم راه دوره ولی خیلی بشاشه وقتی میاد تهران روحیمون عوض میشه انقدر ذوق میکنم دوتا هم عمو دارم ک اونام دیر ب دیر میبینیمشون چون فامیلای خانمش خیلی پرجمعیتن همیشه در رفت و امدن

اخی چه بد خدا بیامرزه عزیزم خیلی ناراحت شدم

خدا رفتگانتو بیامرزه ده روزه فوت کرده دو روز قبل از فوتش مریض بود همش میگفت شب یلدا کیه ببینم هستم بیاید اینجا ولی نموند دو روز بعدش رفت قدرشونو بدون 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
من یه خاله هم بیشتر ندارم اونم راه دوره ولی خیلی بشاشه وقتی میاد تهران روحیمون عوض میشه انقدر ذوق می ...

خیلی بده ادم راه دور باشه

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       
اره منم دلم به دخترم خوشه

ای جونم ، خب با دخترت بشین فیلم یا کارتن ببین ، اگه بلدی خودت کیک درست کن خرجش کم تر از شیرینی میشه ، توی قابلمه هم درست کن ، کیک پز نمیخواد 

من خودم درست میکنم خیلی خوب میشه

خدا رفتگانتو بیامرزه ده روزه فوت کرده دو روز قبل از فوتش مریض بود همش میگفت شب یلدا کیه ببینم هستم ب ...

مرسی عزیزم🌼🌼

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       
اخی روحش شاد چقدر خوبه بزرگترها بچه ها رو کنار هم جمع میکنن

مخصوصا مادر بزرگ اتفاقا مادربزرگم پیش هر کسی می نشست میگفت از وقتی اسرا ازدواج کرده دیگه خوش نیست گفته بودن چرا گفته بود اون همیشه همه رو جمع میکرد اینجا راست میگه من همیشه همه رو جمع میکردم اونجا هر وقت میرفتم اونجا همه رو صدا میکردم دور هم باشیم ولی افسوس

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خیلی بده ادم راه دور باشه

نه فدات ، من الآن اینجا غریبم هیچکس رو ندارم فقط یکی از خاله هام همسایمه که همدیگه رو دوماه یه بار میبینیم 

اما خونه م رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم ، بیشتر بهمون خوش میگذره ، خانواده هامون هم وقتی میریم ، چون دیر به دیر میبینن ما رو نمیدونی چه احترامی بهمون میذارن ، مادر شوهرم که فقط میگه توروخدا چی دوست داری واست درست کنم  

نه فدات ، من الآن اینجا غریبم هیچکس رو ندارم فقط یکی از خاله هام همسایمه که همدیگه رو دوماه یه بار م ...

ولی من خیلی  حسرت میخورم همش میگم کاش ۷  ۸ تا خواهر داشتم هر روز همو میدیدیم میومدیم و میرفتیم الان دخترم مدرسه میره بیشتر تنها شدم