2821
2789
عنوان

دلم گرفته

441 بازدید | 42 پست

ما برای شب یلدا همیشه میریم خونه مامان بزرگم اینا همه خاله هامم میان اونجا شب یلدا پارسال خیلی خوب خوب بود همه بودن اما این شب یلدا ..... از اون اول میدونم میخواد بهم خوش نگذره ، چون دوتا از خاله هام که نمیان اونام نیان دخترخاله پسرخالمم نمیان میمونه مامان بزرگم با یکی از خاله هام که مجرده و یکی از خاله هام که دخترش ۳ سال از من کوچیک تره بابا بزرگمم که رفته خونه اون خالم که نمیان من کلی برنامه ریخته بودم کلی چیز میز درست کنم ببرم اما همش پر پر شد اون خالم که نمیاد اگه هیچ کسم نیاد اون بیاد خنده بر قراره اما نیاد همه همین جوری میشینن اصل اهل درست کردن دسر اینا هم نیستن مامان بزرگم اینا خاله مجردم اونجا هست اما کاری نمیکنه منم خوب دوست دارم دسر اینا درست کنم  مامانمم گیر داده باید بریم هی میگم بریم خونه اون خالم گوش نمیده میگم مگه اونجا چی میدن میگه نه که نه همشم به همه کارای من گیر میده اصلا اونا خودشون نگفتن شب یلدا میخوان بگیرن من نمیدونم این مامانم چی میگه منم تو این تایم کم هیچی نمیتونم درست کنم و کلشو قراره کاسه غم بغل کنم خیلی ناراحتم 

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا از این روزای مناسبتی متنفرم از اون سالی که ازدواج کردم،چون همش دعوا داریم باشوهرم،الان ماهم خونه ...

واقعا خیلی بده بهت زور میگن

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       

شب یلا مثل امشب شبای دیگه س چقد همه چیزو بزرک جلوه میدین 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

منم دلم گرفته... تقریبا در بدترین شرایط زندگی ام البته بدترینی که تا حالا درک کردم... کاش فقط شب یلدا بود

برای رفع مشکلم هر کی میخونه یه صلوات...

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
کلا از این روزای مناسبتی متنفرم از اون سالی که ازدواج کردم،چون همش دعوا داریم باشوهرم،الان ماهم خونه ...

وا .چه زورگو....

ببخشیدا...خب همه این جور موقع هانوبتی میکنن.

ولی به نظرم این کار رو نکن.

بگو یا بریم خونه مامان بزرگ من یا بمونیم خونه.

یه بار واسه همیشه مساله رو فیصله بده بگو همیشه نوبتی کنیم.

من سکوت خویش را گم کرده ام ...                  لاجرم در این هیاهو گم شدم                           من که خود افسانه می پرداختم                      عاقبت افسانه مردم شدم . 

من پدربزرگ و مادربزرگم رو از دست دادم، اما اگه بجای شما بودم میرفتم پیششون. این روزا دیگه تکرار نمیشه قدرشونو بدون‌. خودت محیط رو شاد کن مثل خاله ات باش.مهم اینه دل ادم خوش باشه

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.
😂 مامانمم از صب همینو میگه

ای جانم ، کار خوبی میکنی عزیزم ، فقط به این چیزا فکر کن

به نظرم مهمونی رو برو ، به حرف مامانت گوش بده

بعد فردا شبش خودت تو خونه تون واسه خودت دسر درست کن و با یه عالمه خوراکی خوب ، توی بهترین ظرف هاتون بذار ، یه فیلم قشنگ بذار بشین بخور و لذت ببر

من هروقت میرم جایی که بهم خوش نمیگذره ، فرداش با شوهرم جشن میگیریم