ما برای شب یلدا همیشه میریم خونه مامان بزرگم اینا همه خاله هامم میان اونجا شب یلدا پارسال خیلی خوب خوب بود همه بودن اما این شب یلدا ..... از اون اول میدونم میخواد بهم خوش نگذره ، چون دوتا از خاله هام که نمیان اونام نیان دخترخاله پسرخالمم نمیان میمونه مامان بزرگم با یکی از خاله هام که مجرده و یکی از خاله هام که دخترش ۳ سال از من کوچیک تره بابا بزرگمم که رفته خونه اون خالم که نمیان من کلی برنامه ریخته بودم کلی چیز میز درست کنم ببرم اما همش پر پر شد اون خالم که نمیاد اگه هیچ کسم نیاد اون بیاد خنده بر قراره اما نیاد همه همین جوری میشینن اصل اهل درست کردن دسر اینا هم نیستن مامان بزرگم اینا خاله مجردم اونجا هست اما کاری نمیکنه منم خوب دوست دارم دسر اینا درست کنم مامانمم گیر داده باید بریم هی میگم بریم خونه اون خالم گوش نمیده میگم مگه اونجا چی میدن میگه نه که نه همشم به همه کارای من گیر میده اصلا اونا خودشون نگفتن شب یلدا میخوان بگیرن من نمیدونم این مامانم چی میگه منم تو این تایم کم هیچی نمیتونم درست کنم و کلشو قراره کاسه غم بغل کنم خیلی ناراحتم
فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا
همینم خوبه باز دورهمین من هیشکیو ندارم ن خونم بیان ن خونشون برم باید مث جغد بشینم تو خونه در و دیوار ...
والا بهتر ، من عاشق تنهاییمونم ، واسه خودت میوه و خوراکی بخر ، یه قورمه سبزی چیزی هم درست کن ، بشینید واسه خودتون لذت ببرید
من پارسال با شوهرم چراغ های خونه رو خاموش کردیم که خالم نیاد بگه بیاید خونه مون چون همسایه ایم ، بعد رفتیم توی اتاق خواب با لپ تاپ فیلم دیدیم و خوراکی خوردیم خیلی هم خوش گذشت بیشتر از مهمونی
دوستامون همه کنار خانواده های خودشونن کلا ما کم جمعیتیم یه برادر مجرد بیشتر ندارم پدربزرگها و مادر بزرگامم به رحمت خدا رفتن کسی نمونده بخوایم جمع بشیم دور هم
عزیزم برو پیش مادربزرگت منم پارسال همه خونه مادربزرگم بودیم امسال دو هفته پیش همش میگفت شب یلدا کیه بیاید اینجا ولی ده روز پیش فوت کرد 😞😞و ما موندیم و حسرت شب یلدا و خونه مامان بزرگ تموم شد امسال دیگه شب یلدا نداریم ولی کاش بود و هممون اونجا بودیم حتی اگه بگو و بخند نبود گرچه شلوغی مجالس من بودم ولی حیف قدر این روزا رو بدون یه روز می رسه جز حسرت نمی تونی کاری کنی
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.