2777
2789
عنوان

مچ گیری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 68 پست
بالاخره ی جابندوآب میده بخداشوهرمنم خیلی زرنگه حتی ی گوشی اثرانگشتی خریدولی بازم من پسوردروپیداکردم

خیلی بلایی🤣کاش تو گیر شوهر من‌میفتادی اون وقت به عقوبت الهی گرفتار میشد

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس خریم بخدااا

عزيزم خر نيستيم ب خاطر بچه مون ميمونيم إز خود گذشتگى ميكنيم و نميخوايم مهر مطلقه بخوره تو پيشونيمون

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
اره ولی تو یه رابطه هستم و همیشه هم گفتم نمیتونم با این یه موضوع خیانت کنار بیام

زندگى فرق ميكنه نميتونى بپاشونيش بخاطر بچه ت و خيلي دلايل ديگه

بزار ايشالله برى تو زندگي اونوقت متوجه ميشي

البته خدا نكنه تو زندگيت ب مشكل بخورى عزيزم

خواهر خیلی خیلی باهاش خوب بودم بعضی وقتا فک میکنم از خوبی زیاد بوده خودشم میفهمه الانم خیلی باهم خوب ...

شک تو نمازم به واجب خداست جایز نیست تو زندگی که دیگه تخریب کنندس اگه درصد شکت90 و واقعا چیزی دیدی پیگیری کن اگه نه بیخیال شو

بچه ها  واقعا راه کاری واسه مچ گیری بلد نیستین؟؟؟یه چیزی که جواب بده 😭😭😭

يه مدت خودتو بي خيال نشون بده اصلا سمت گوشيش نرو و باهاش بيشتر مهربون باش خيالش ك راحت بشه بيخيال شدى يه سوتى ميده احتمالا

يه مدت خودتو بي خيال نشون بده اصلا سمت گوشيش نرو و باهاش بيشتر مهربون باش خيالش ك راحت بشه بيخيال شد ...

جدی؟؟؟همین کارو میکنم پس

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
ببین من دوستم شوهرش با دوست دوستم رفیق بود س ک س هم داشتن ولی این دوست خر من نمیفهمید هرشبم خونه هم ...

چقدر بد کاش هیچ وقت هیچکس خیانت نمیکرد ادم داغون میکنه طرفش رو 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨