2777
2789
عنوان

مچ گیری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بهت گف بدون اجازه من نرو بیرون مطمئن باش ی ریگی ب کفشش من این قضیه دیدم طرف ب زنش میگ حق نداری بر ...

نه اینو هیچ وقت نگفته ولی خودش دائما بیرونه 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
جدی؟؟؟همین کارو میکنم پس

اره بهش محبت كن بگو من بهت اعتماد دارم عزيزم بعد فك ميكنه بيخيال شدى و خودشو شُل ميگيره و يه جا بندو آب ميده 

بعد يه مدت ك مهربون شدى يروز عصر بگو ميرم خونه بابام يشب پيششون ميمونم عزيزم و اين حرخا

آخرشب يهووووو برو خونه ، اگه مچ گرفتى ك هيچي اگه خبرى نبود بگو بچه بي قرارى ميكرد نتونستم بمونم

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
اره بهش محبت كن بگو من بهت اعتماد دارم عزيزم بعد فك ميكنه بيخيال شدى و خودشو شُل ميگيره و يه جا بندو ...

به فکرم رسیده بود بگم رفتم خونه مامانم بعد برم تو خونه قایم شم ببینم کی میاد و میره 

به فکرم رسیده بود بگم رفتم خونه مامانم بعد برم تو خونه قایم شم ببینم کی میاد و میره 

نه تو خونه قايم شى اگه واقعا كارى نكنه خيلي شرمنده ميشى و برگ برنده رو دستش ميدي

ولي عصر برو خونه بابات سرشبم بهش زنگ بزن مطمئنش كن ك شب برنميگردي و آخر شب برو خونه. اينجورى اگه كارى نكنه ميتونى بپيچوني ك دلم طاقت نياورد تنها باشي يا دلم واست تنگ شد و اينا

نه تو خونه قايم شى اگه واقعا كارى نكنه خيلي شرمنده ميشى و برگ برنده رو دستش ميدي ولي عصر برو خونه ب ...

اون هروقت اینجوری میگم میگه خونه دوستام پیشمن تو نیا خیلی هم رفیق بازه خواهر

اون هروقت اینجوری میگم میگه خونه دوستام پیشمن تو نیا خیلی هم رفیق بازه خواهر

خوب تو ك نميگي ميخوام برگردم. يدفعه و بي خبر ميرى اگه ديدي حرفي زد بگو بچه دور از جونش مريض شده استفراغ كرده ديگه مجبور شدم برگردم

خوب تو ك نميگي ميخوام برگردم. يدفعه و بي خبر ميرى اگه ديدي حرفي زد بگو بچه دور از جونش مريض شده استف ...

ایشالا که بشه بتونم 😔

ايشالله. كاش ميشد آدم تو خونش دوربين گذاشت.  دوربين ندارى تو خونتون يجا بزاريش

پولش رو ندارم ولی یه بار تلفنم رو گذاشتم رو صدا ضبط کن کنار دوستش بود حرفاشو شنیدم که اسم طرفم گفت حتی اسمش زهرا بوده 

ب منم یاد بده گوشیش قفل داره و به شدت محافظت‌میکنه ازش

وقتی حمومه .گوشیش برذار واتس یا تلشو بنصب اس ک میاد براش اگ قفلم باشه اون بالا اول ک اس میاد متن ملومه زود کدشو بزن هکش کن ببین چکارامیکنه حواست باشه پ امارو باز نکنی میفمه هک شده

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤
عزیزم در مورد چی مچش میخای بگیری؟خیانت کرده یا چی

قبلا خیانت کرده چند سال پیش الان خیلی بهش شک دارم به جون پسرمم قسم خورد که رابطه جنسی نداشته فقط در حد پیام دوبار دیدن بیرون بوده