2777
2789
عنوان

مچ گیری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 68 پست
قبلا خیانت کرده چند سال پیش الان خیلی بهش شک دارم به جون پسرمم قسم خورد که رابطه جنسی نداشته فقط در ...

پس الکی خودتو عذاب نده بیخیال باش شرایط طلاقم نداری پس چ مچ گیری.زمانی ک بخای جداشی اید مدرک جمع کنی.بجون بچشم ک قسم خورده فک نکنم کاری کنه .شما شکاکی بهش حالتو میفمم اما مجبوری خودت بزن بیخیالی

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤
پس الکی خودتو عذاب نده بیخیال باش شرایط طلاقم نداری پس چ مچ گیری.زمانی ک بخای جداشی اید مدرک جمع کنی ...

برام دعا کن بتونم بی خیال بشم بتونم فراموش کنم واقعا سخته من خیلی دوسش دارم خیلی 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حمومه .گوشیش برذار واتس یا تلشو بنصب اس ک میاد براش اگ قفلم باشه اون بالا اول ک اس میاد متن ملو ...

اون اس که میاد رو ببینه که میفهمه 

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
سیمشم کد دارع؟بنداز گوشی خودت

اینم فکر خوبیه ولی زمان میخاد اصلن گوشیشو از خودش جدا نمیکنه ممنون عزیزم منتظر میمونم تا یه گاف بده

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
خیلی بلایی🤣کاش تو گیر شوهر من‌میفتادی اون وقت به عقوبت الهی گرفتار میشد

چ کنیم دیگه خواهرمجبورم موذی باشم مثل خودش همیشه هم.مبگه نمیدونم رمزاروچطورپیدامیکنی تازه ازپیاماش عکس هم.میگیرم😀

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

ببین من همیشه از خدا خواستم اگه مردی به زنش که پایبنده زندگی بوده خیانت کنه خدا حس جنسییشو ازش بگیره 

اول همه مردان هم شوهر خودم

بهشم بگو همچین دعایی کردی 

وقتی از ته دل از خدا بخوای میشه مطمئن باش