بچه ها من خیلی مشکوکم بهش خیلی هم زرنگه یه روش هایی بهم یاد بدید مچ ش رو بگیرم چه کار کنم خیلی مهمه نمیتونم تو شک باشم نمیخوام خر فرضم کنه طلاق نمیتونم بگیرم و نمیگیرم اما باید بفهمم همه چی رو
نمیخوام ندونم چکار میکنه حس بدیه شک یا باید بدونم چیزی هست یا چیزی نیست
اخی الهی عزیرم
انشااله ک چیزی نیس.
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بعد از عروسی من رفتم ۲سال دانشگاه دیگه کارای مشکوک دیدم ازش همش گوشیش دستش بود رفتم پرینت خطش رو گرفتم هروقت میرفت سرکار اونجا پیام میداد زنگ زدم خاموش بود شماره بعد بهش نشون دادم زورش داد رفت بیرون گفت یکی از مشتری هاست پیام میداده فقط در حد پیام بوده