۱ روز بعد از تاخیر بتام ۴۱ بود یک هفته بعد شد ۱۲۴ و فرداش شد ۱۰۸ و سه روز بعد شد ۱۱۰دکتر میگه احتمال خارج رحمی الان ۱۰ روزه تاخیرم که ۱۱۰ هست بتام ولی درد ندارم فقط یک هفته پیش لکه بینی قهوه ای و قرمز داشتم تقریبا ۳ الی ۴ سانت بود و تا الان درد انچنانی ندارم یه موقع هایی یه کوچوکو خیلی کم یه درد میاد زیر شکمم و میره در عرض چند ثانیه ولی من هنوز امید دارم فکر نمیکنم خارج رحمی باشه کیا اینطوری بودن بعد بتاشون بالا رفته
سونو دادم گفت چند هفته ای منم گفتم از روز اول اخرین پریودم میشه ۶ هفته بعد سونو گفت تو که ۳ هفته بیشتر نیستی و هیچی هم معلوم نیست نه خارج و نه داخل فقط کیست هموراژیک داری که احتمال میدم لک بینیت برای اون باشه و هیچ اقدامی نکن تا ۲ هفته دیگه بیا سونو بده اگه درد شکم نداشتی تا دو هفته صبر کن شاید باردار باشی
خارج از رحمی رو فقط سونوی واژینال مشخص میکنه واژینال دادی؟
بله واژینال دادم و دکتر سونو اینقدر دقت کرد گفت والله هیچی نمیبینم و دوباره همون لحظه گفت بزار رو شکمی هم ببینم و بازم چیزی ندید گفت حالت نرماله و الان من میگم ۳ هفته ای برو ۲ هفته دیگه بیا تا معلوم شه
ان شالله که همه چی خوب باشه عزیزم فقط یه جا دیگه از بده
بخدا اینقدر از دادم خون دادم که دیگه خسته شدم بعد از دو سال با اولین کلومیفن و لتروزول و اچ سی جی باردار شدم خیلی خوشحال بودم چون پلی کیستیک بودم گلوکوفاژ هم خوردم که خداروشکر کنترل شد پلیکیستیکم